Life

Andrei Ștefănescu, declarații de pe patul de spital, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus – Video

19.06.2020 | 10:26
Andrei Stefanescu declaratii de pe patul de spital dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus  Video
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu a fost internat, joi dimineața, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Artistul este asimptomatic și nu a simțit o secundă că este bolnav. Prezentatorul emisiunii ”I Umor” a făcut o serie de comentarii de pe patul de spital, unde este nevoit să stea în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul se arată optimist în ceea ce privește starea lui de evoluție.

Andrei Ștefănescu, declarații de pe patul de spital

Prezentatorul TV a făcut declarații atât la TV, cât și pe rețeaua de socializare, unde s-a filmat chiar de pe patul de spital. Andrei Ștefănescu are o stare generală bună, însă medicii l-au sfătuit că este mai în siguranță internat la ”Matei Balș”, în cazul în care starea lui se agravează.

” Bună seara, dragii mei. (…) Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies.”, a mărturisit artistul pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

” Am fost testat, asta este, știu că sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o plăcere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, te cunosc de undeva.

Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrate la Antenă că suntem o echipă”, a declarat Andrei Ștefănescu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Vedete ”Te cunosc de undeva” infectate cu noul coronavirus

Potrivit ultimelor informații apărute, până în acest moment, confirmate cu COVID-19 sunt vedetele Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir.

Antena 1 a transmis un comunicat prin care a anunțat că filmările s-au sistat pentru moment.

” Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

ADVERTISEMENT

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.”, a fost menționat în comunicatul tansmis de postul Antena 1.

Monica Anghel, de partea lui Marcel Pavel

Monica Anghel nu a rămas indifirentă la situația actuală și s-a arătat deranjată de faptul că oamenii l-au atacat pe Marcel Pavel pentru că a venit bolnav la filmări.

” Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman!

Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni.

Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău”, a spus Monica Anghel,  în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea, la Antena 3.

ADVERTISEMENT