Life

Cum se simte Andrei Ștefănescu, la un an de când a divorțat de Antonia: „Sunt greutăți peste care poți să treci mai greu”

Andrei Ștefănescu a vorbit despre cum se simte la un an de când el și Antonia au divorțat. Cum a trecut prezentatorul TV peste greutățile din viața sa?
17.11.2021 | 12:54
Cum se simte Andrei Stefanescu la un an de cand a divortat de Antonia Sunt greutati peste care poti sa treci mai greu
Cum se simte Andrei Ștefănescu, la un an de când a divorțat de Antonia. Ce spune despre greutăți. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu a vorbit despre divorțul de Antonia, femeia de care a divorțat în toamna anului trecut. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după șapte ani de relație.

Prezentatorul de la Prețul cel bun și frumoasa blondină au un băiețel împreună, Ayan. Deși au divorțat la notar în septembrie 2020, cei doi au rămas în relații bune.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express nu a oferit prea multe detalii despre viața sa amoroasă din prezent.

Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia

Andrei Ștefănescu spune că a reușit să treacă peste greutățile pe care le-a avut în ultimul an. Prezentatorul TV consideră că trebuie să meargă înainte, indiferent de obstacolele care apar în cale.

ADVERTISEMENT

Vedeta este de părere că divorțul este o experiență și, în mod inevitabil, vine cu schimbări.

„Acum am trecut peste greutățile pe care le-am avut și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să le trec. Dar sunt și greutăți peste care poți să treci mai greu.

ADVERTISEMENT

Sigur că ce nu te omoară te face mai puternic și în viață e bine să încerci să mergi înainte, să înțelegi lucrurile care se întâmplă în jurul tău, să înțelegi planul din jurul tău, să înțelegi tot ceea ce ți se întâmplă, dar eu cred că cel mai important este că putem merge înainte.

Încă o dată spun, contează și natura greutăților, peste unele treci mai ușor, peste unele treci mai greu.

ADVERTISEMENT

(…) Dar ideea este că divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult suferi și cât de dureros este.

Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte și trebuie luată că atare”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru VIVA.

Andrei Ștefănescu, despre viața sentimentală

Cântărețul și prezentatorul de televiziune nu a dorit să ofere mai multe detalii despre viața sa sentimentală din prezent. Acesta vrea să-și protejeze copilul și să nu vorbească, deocamdată, despre un astfel de subiect.

„Capitolul acesta din planul personal aș vrea să îl țin pentru mine. Nu că este vreun secret sau secret de stat, dar deocamdată nu vreau să vorbesc despre viața mea privată, pentru că este prea devreme după divorț.

Am un copil mic, pe care vreau să îl protejez cât mai mult, și nu pot vorbi despre lucrurile astea. Cert este că viața merge înainte și eu cred că ăsta este lucrul important”, a mai spus Andrei Ștefănescu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT