Life

Andrei Ștefănescu, adevărul despre împăcarea cu fosta soție. Ce se întâmplă între el și Antonia

Andrei Ștefănescu și fosta sa soție, Antonia, au apărut tot mai des împreună în ultima perioadă, de aici și speculațiile că ar mai fi dat o șansă poveștii lor de dragoste,.
11.01.2022 | 16:36
Andrei Stefanescu adevarul despre impacarea cu fosta sotie Ce se intampla intre el si Antonia
Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, s-au împăcat? Dezvăluirile făcute de vedeta TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena Stars a dat cărțile pe față și a spus adevărul legat de relația pe care o are cu frumoasa blondină, care i-a dăruit un băiat.

Cunoscutul artist de la Alb Negru a precizat care este natura legăturii dintre el și fosta parteneră de viață, de care a divorțat în mare secret în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu și Antonia au rămas în relații foarte bune, motiv pentru care se întâlnesc des și petrecut timp de calitate cu fiul lor, dar nu se pune problema unei împăcări.

Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, s-au împăcat? Dezvăluirile făcute de vedeta TV

Mai mult decât atât, cântărețul și frumoasa blondină au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, de dragul copilului lor, care a rămas în grija mamei sale, Antonia.

ADVERTISEMENT

Acesta este unul dintre motivele pentru care Andrei Ștefănescu este foarte implicat și vrea să fie un părinte responsabil pentru fiul său.

„Așa cum v-am anunțat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Am văzut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat. Da, am petrecut sărbătorile împreună, așa cum e normal atunci când ai un copil.

Da, petrecem mult timp împreună pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicați. Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili. Atât”, a declarat artistul pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu are la activ două mariaje destrămate

Andrei Ștefănescu nu are o explicație plauzibilă legat de motivele pentru care a pus capăt mariajului de Antonia, femeia cu care a avut o relație de lungă durată.

Moderatorul de la „Prețul cel bun” nu a suferit prea mult după divorț, precizând că separarea este o experiență dureroasă oricum ar fi. În plus, vedeta a mai trecut printr-o separare în trecut.

Cântărețul a fost însurat cu Silvia Sîrbu, o solistă foarte apreciată în lumea mondenă, care l-a înșelat pe artist cu un bărbat mult mai tânăr.

ADVERTISEMENT