Life

Andrei Ștefănescu regretă divorțul de Antonia? Adevăratul motiv care a dus la separare, dezvăluit abia acum

27.04.2021 | 13:09
Andrei Stefanescu regreta divortul de Antonia Adevaratul motiv care a dus la separare dezvaluit abia acum
Andrei Ștefănescu a vorbit despre divorțul de Antonia
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu nu își poate explica nici astăzi ce a dus la divorțul de fosta lui soție, Antonia, cu care are un băiat pe nume Ayan, mai ales că acum cei doi se înțeleg foarte bine.

Cântărețul de la trupa Alb-Negru susține acum că principalul motiv care a dus la separare a fost distanța tot mai mare care s-a creat între el și Antonia, monotonia în doi peste care nu a mai putut trece niciunul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-au spus adio, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul băiatului pe care îl au împreună, ba chiar se înțeleg mai bine acum decât atunci când erau deja cu un pas spre divorț.

Andrei Ștefănescu, declarații în premieră despre divorțul de Antonia

Cântărețul a spus că se vede cât de des poate cu fosta lui nevastă și a vorbit despre relația pe care a avut-o acesta cu un soi de regret. Artistul nu regretă 100% divorțul, căci e de părere că atunci când lucrurile nu mai funcționează cel mai bine e ca fiecare partener să își vadă de viața lui, însă, în același timp, nu-și poate explica anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât.

Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”, a declarat Andrei Ștefănescu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă”

„Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. 

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT