Life

Andrei Ștefănescu și Ami, cel mai nou cuplu din lumea mondenă? Cum au fost surprinși cei doi

21.12.2020 | 08:53
Andrei Stefanescu si Ami cel mai nou cuplu din lumea mondena Cum au fost surprinsi cei doi
Andrei Ștefănescu și Ami, cel mai nou cuplu din lumea mondenă? Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu și Ami par să formeze cel mai nou cuplu din lumea mondenă sau cel puțin așa lasă de înțeles ipostazele în care s-au afișat în finala show-ului „Te cunosc de undeva!”, unde ambii au fost concurenți până de curând. 

Componentul trupei Alb – Negru a divorțat recent după 7 ani de relație de Antonia, femeia care l-a făcut și tată pentru prima oară, în timp ce despre câștigătoarea emisiunii de la Antena 1 este o femeie singură de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Nu este exclus ca prezentatorul de la Antena Stars și cântăreața să fi început o poveste de dragoste, mai ales că Ami a stat lipită de Andrei Ștefănescu în finala „Te cunosc de undeva!”. Artista l-a ținut tot timpul de braț, semn că apropierea dintre ei a trecut pragul prieteniei.

Andrei Ștefănescu și Ami sunt împreună? Cum au apărut cei doi

Gesturile tandre ale cântăreței la adresa lui Andrei Ștefănescu au fost observate și de fanii care au început să-și pună numeroase semne de întrebare, mai ales că ambii sunt singuri. Ami s-a despărțit în urmă cu ceva timp de iubit, după 5 ani de relație.

ADVERTISEMENT

Discretă cu viața sa sentimentală, cântăreața în vârstă de 31 de ani nu a dorit să ofere prea multe informații despre cel care i-a fost aproape în toată perioadă respectivă. Vedeta a mai precizat că nu este genul care să-și etaleze viața personală la tapet, aceasta fiind strict dorința sa.

Așadar, nu este exclus ca cei doi foști concurenți de la Antena 1 să fi început o frumoasă poveste de dragoste, lucru pe care nu se știe dacă îl von confirma sau infirma în cele din urmă. Ce-i drept, apropierile dintre ei sunt foarte tandre, trădând mai mult decât o amiciție.

ADVERTISEMENT
Ami, gesturi tandre cu Andrei Ștefănescu la Te cunosc de undeva!
Ami, gesturi tandre cu Andrei Ștefănescu la Te cunosc de undeva!. Sursa foto: captură video TV

„Statutul vieții mele amoroase? E complicat! Aș vrea ca publicul să mă cunoască prin muzica mea și prin ceea ce sunt eu ca artist, așa că prefer să țin acest aspect privat doar pentru mine.

Nu îmi place să dau din casă, dar cine spune că încă nu trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste?”, declara Ami în urmă cu câțiva ani când a fost întrebată dacă are sau nu iubit, informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Artista, pe numele din buletin Andreea Ioana Moldovan, a mai mărturisit că s-a îndrăgostit pentru prima oară la vârsta de numai 17 ani. Șatena știe ce vrea de la un bărbat, precizând că urăște cel mai mult să fie agățată cu „replici ieftine de Don Juan”.

ADVERTISEMENT