Life

Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea alături de fosta sa soție, Antonia

Andrei Ștefănescu și fosta sa soție au fost văzuți împreună din ce în ce mai des. Acum, prezentatorul și-a petrecut noaptea în casa în care locuiește Antonia.
10.02.2022 | 19:08
Andrei Stefanescu sia petrecut noaptea alaturi de fosta sa sotie Antonia
Andrei Ștefănescu, sub același acoperiș cu fosta soție. Au divorțat de circa 2 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul și fosta partenera de viață au o relație foarte bună de dragul copilului pe care-l au împreună, de aici și ultimele întâlniri. Cei doi petrec mult timp unul cu celălalt.

Cunoscutul prezentator de la Antena Stars și frumoasa blondină sunt extrem de apropiați, dovadă că recent au petrecut noaptea sub același acoperiș.

ADVERTISEMENT

Se pare că fosta soție a cântărețului a acceptat ca vedeta să rămână peste noapte în vila în care locuiește după divorț. Cel mai probabil compromisul a fost făcut pentru cel mic.

Andrei Ștefănescu, sub același acoperiș cu fosta soție. Au divorțat de circa 2 ani

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în mare secret în anul 2020, după mai bine de șapte ani de relație. Separarea a venit la numai un an după ce au semnat actele la starea civilă.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua soție a cântărețului a rămas să locuiască în casa în care a venit pe lume fiul cuplului, în timp ce vedeta și-a făcut bagajele și s-a mutat în altă parte.

În urmă cu numai câteva luni cei doi au revenit la gânduri mai bune și mai apropiați ca oricând, asta pentru că fiecare este singur în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a despărțit de colega de la Antena Stars, după o scurtă relație, la fel și frumoasa blondină care s-a iubit cu Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite”.

Andrei Ștefănescu, adevărul despre împăcarea cu fosta soție

Deși au existat mai multe zvonuri legat de o eventuală împăcare, Andrei Ștefănescu a negat vehement acest lucru și spune că are o relație frumoasă cu fosta soție de dragul fiului lor.

ADVERTISEMENT

„Da, am petrecut sărbătorile împreună, așa cum e normal atunci când ai un copil. Da, petrecem mult timp împreună pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicați.

Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili. Atât. Așa cum v-am anunțat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat.

Am văzut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat”, a declarat Andrei Ștefănescu în urmă cu o lună pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT