Life

Andrei Stoica dezvăluie cine ar putea câştiga Survivor 2022: “Are atuurile unui atlet”

Luptătorul Andrei Stoica dezvăluie cine crede că ar putea câştiga marele premiu Survivor România 2022 și mizează pe un concurent din tribul Războinicilor.
03.04.2022 | 10:34
Andrei Stoica dezvaluie cine ar putea castiga Survivor 2022 Are atuurile unui atlet
Andrei Stoica dezvăluie cine ar putea câştiga Survivor 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Stoica a dezvăluit cine ar putea câștiga Survivor România, în opinia sa. Luptătorul a urmărit reality show-ul difuzat la Pro TV și consideră că un concurent din echipa Războinicilor ar avea cele mai mari șanse să plece acasă cu trofeul și cu marele premiu de 100.000 de euro.

Andrei Stoica dezvăluie cine ar putea câștiga Survivor 2022

Fostul concurent de la Exatlon România este de părere că Războinicul Ionuț Popa ar avea șanse mari să câștige sezonul trei Survivor. Luptătorul consideră că tânărul este foarte bun din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

„Să știi că am văzut că ceva nu merge deja în interiorul echipei Faimosilor, Războinicii chiar sunt o echipa sudată, unită, pare că au găsit cheia succesului, să câștige mereu.

Un concurent  de la Survivor care-mi place și se mișcă bine, are atuurile unui atlet  care ar pute așa câștige Survivor mi se pare Ionuț Popa din ce am văzut.”, a declarat Andrei Stoica pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat din competiție în urmă cu două săptămâni. Andrei Stoica nu l-ar fi văzut pe fostul campion MMA câștigătorul Survivor 2022, după cum a menționat în cadrul aceluiași interviu.

Cum se menține în formă luptătorul

Sportivul a dezvăluit că încearcă să evite mâncarea nesănătoasă și are un stil de viață echilibrat. Preferă să evite excesele, chiar dacă știe că ar putea mânca orice.

ADVERTISEMENT

„Nu prea fac excese și cred că așa m-am învățat, așa am crescut, să nu fac excese. În general nu mănânc prostii, evit fast food-ul, evit carnea tocată, combinațiile astea periculoase.

În general am o dietă echilibrată, la două antrenamente cât fac zilnic cumva aș  putea să mănânc ce vreau eu și cum vreau eu dar mă abțin și e bine așa!”, a mai precizat Andrei Stoica pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Andrei Stoica este de 15 ani împreună cu soția sa. Cei doi au împreună trei copii și formează o familie fericită. Deși copiii le ocupă tot timpul, încearcă să petreacă și momente în doi atunci când au ocazia.

ADVERTISEMENT