Sport

Andrei Stoica, victorie în fața lui Giannis Stoforidis, în ONE Championship! Update exclusiv

Andrei Stoca (34 de ani) s-a impus în fața grecului Giannis Stoforidis (32 de ani) la puncte, „split decision”, în gala ONE Championship: Reloaded din Singapore.
22.04.2022 | 16:02
Andrei Stoica victorie in fata lui Giannis Stoforidis in ONE Championship Update exclusiv
Andrei Stoca (34 de ani) s-a impus în fața grecului Giannis Stoforidis (32 de ani) la puncte, „split decision”, în gala ONE Championship: Reloaded din Singapore
ADVERTISEMENT
22-04-2022
13:01

Andrei Stoica, victorie în fața lui Giannis Stoforidis, în ONE Championship

Andrei Stoica l-a învins pe Giannis Stoforidis la puncte, „split decision”, în gala ONE Championship: Reloaded.

Aceasta a fost cea de a treia victorie a lui Andrei Stoica în promoția ONE Championship.

Pe 22 aprilie, Andrei Stoica va lupta împotriva grecului Giannis Stoforidis, la categoria semigrea, în gala ONE Championship: Reloaded.

Andrei Stoica, în formă maximă înainte următorului meci din ONE Championship

Andrei Stoica susține că meciul împotriva lui Giannis Stoforidis a fost amânat de două, după ce grecul a avut un accident de mașină și organizatorii au decis să schimbe data la care va avea loc gala.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Mister KO” a dezvăluit că, în trecut, s-a antrenat cu Giannis Stoforidis, iar în cazul în care se va impune și va face unul dintre meciurile serii, va primi un bonus de 50.000 de dolari.

Andrei Stoica: „Meciul s-a amânat de două ori!”

Andrei, ai apucat să-ți studiezi următorul adversar din ONE Championship?

– Suntem cunoștințe vechi. Am făcut de vreo două ori training camp împreună, pe vremea când eram la Respect Gym. Îl cunosc destul de bine și el mă cunoaște pe mine. Va fi un meci destul de frumos.

ADVERTISEMENT

Cât de pregătit ești, din punct de vedere fizic?

– Sunt foarte pregătit. Meciul s-a amânat de două ori până acum. Am avut timp berechet pentru pregătire. Știam de la sfârșitul lui ianuarie că el va fi următorul adversar. Prima oară, am înțeles că a avut el un accident de mașină. Și, a doua oară, au mutat organizatorii data evenimentului.

Andrei Stoica: „Nu pot să zic că am vreo mare prietenie cu el!”

Având în vedere că îl cunoști destul de bine pe Stoforidis, te aștepți la un meci mai ușor?

– Îl cunosc, dar la nivelul acela toate meciurile sunt grele, pentru că ONE Championship ia cei mai buni luptători din fiecare țară. Nu pot să zic că am vreo mare prietenie cu el. E doar o cunoștință din sport.

ADVERTISEMENT

Giannis Stoforidis a fost învins de Cătălin Moroșanu, în 2014.

– A trecut mult timp de atunci.

Te simt încrezător înaintea acestui meci. În cazul în care te vei impune, speri să primești din nou șansa să lupți pentru titlu?

– Eu sunt foarte bine, sunt foarte pregătit, pentru că am avut foarte mult timp de pregătire. Chiar dacă voi câștiga acest meci, nu cred că mi se va da șansa atât de repede să lupt din nou pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Andrei Stoica: „Pot câștiga un bonus de 50.000 de dolari!”

Ai un mesaj pentru Stoforidis?

– Eu întotdeauna le doresc luptătorilor, care se luptă cu mine, să vină pregătiți, să nu se culce pe-o ureche, pentru că știu că au viață grea acolo înăuntru. Am semnat al doilea contract, pe încă șase meciuri, timp de doi ani. Frații Stoica se luptă în cea mai mare promoție din Asia, asta este ceea ce oamenii trebuie să știe.

Există un bonus financiar pe care îl vei primi, dacă vei câștiga meciul?

– Dacă voi reuși să câștig meciul și să fac unul dintre meciurile serii, pot câștiga un bonus de 50.000 de dolari.

  • 34 de ani are Andrei Stoica
ADVERTISEMENT