Fotbal intern

Andrei Tîrcoveanu, atac frontal la Mircea Rednic! „Nu mă voi lasă învins de oameni care nu ştiu să aprecieze adevăratele valori”

18.12.2018 | 10:48
Andrei Tircoveanu atac frontal la Mircea Rednic Nu ma voi lasa invins de oameni care nu stiu sa aprecieze adevaratele valori
ADVERTISEMENT

Andrei Târcoveanu nu l-a iertat pe fostul său antrenor de la Dinamo și a lansat un atac frontal la Mircea Rednic! Dat afară de la formația din Ștefan cel Mare, fotbalistul a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care și-a luat la revedere de la suporteri, dar și cu ajutorul căruia a încercat să își lămurească situația din ultima perioadă de la echipă.

În mod oficial, “aventura” mea la Dinamo s-a încheiat. Nu ştiu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat in totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări, dar şi cu eşecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid in ultima vreme. Motivul? Încă îl caut şi eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus” a scris în începutul mesajului Andrei Tîrcoveanu.

ADVERTISEMENT
Andrei Tîrcoveanu, atac frontal la Mircea Rednic! Tîrcoveanu
Andrei Tîrcoveanu a postat un mesaj pentru fanii dinamoviști pe o rețea de socializare

Andrei Tîrcoveanu, atac frontal la Mircea Rednic!

„Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamovişti şi cu speranţa că mă voi întoarce într-un alt moment al vieţii, iar numele meu va fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viaţa, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet şi dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă, ci dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaşte ştie că asta a fost dorinţa mea din totdeauna şi nu mă voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu ştiu să aprecieze adevăratele valori”,  a continuat fostul jucător al dinamoviștilor.

Andrei Tîrcoveanu a enumerat realizările pe care le-a avut la Dinamo după care le-a urat suporterilor să aibă parte și de rezultate pe măsură. „Toţi anii dedicaţi complet lui Dinamo, sper să vă fie răsplătiţi înzecit şi să nu vă pierdeti niciodată entuziasmul şi speranţa cu care faceţi spectacol de fiecare data. Dinamo sunteţi voi, să fiţi conştienţi de asta în fiecare clipă. Voi faceţi Dinamo să fie ce este şi fără voi n-ar mai fi existat de mult. Le mulţumesc pe aceasta cale tuturor colegilor şi prietenilor mei de la Dinamo şi le doresc să ajungă acolo unde îşi doresc”, a mai scris Tîrcoveanu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
  • 5 partide a jucat Andrei Tîrcoveanu pentru Dinamo