Life

Andrei Ungureanu, totul despre premiul de la iUmor. Ce a făcut cu banii Omul cu Tourette

13.05.2021 | 17:58
Andrei Ungureanu totul despre premiul de la iUmor Ce a facut cu banii Omul cu Tourette
ADVERTISEMENT

Andrei Ungureanu, cunoscut ca și Omul cu Tourette, a ajuns din nou pe scena de la iUmor, unde a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați în sezonul trecut. Tânărul a mărturisit și ce are de gând să facă mai departe. 

Tânărul din Miercurea Ciuc nu este comediant de profesie, dar umorul l-a ajutat enorm în viață pentru că așa a reușit să facă față greutăților. În felul acesta fostul concurent de la Antena 1 i-a impresionat pe cei trei jurați, dar și publicul.

ADVERTISEMENT

Omul cu Tourette a uimit o țară întreagă datorită puterii sale de a merge mai departe, dar și pentru faptul că reușește să facă haz de necaz. Diagnosticat încă de mic cu această boală nemiloasă, Andrei Ungureanu a trecut prin multe, dar toate l-au făcut mai puternic.

Andrei Ungureanu a câștigat iUmor sezonul trecut. În ce a investit premiul

Experiența de la iUmor l-a ajutat enorm pe Andrei Ungureanu, care a devenit mai vizibil, dar și pentru că a plecat acasă cu premiul cel mare. Tânărul a câștigat suma de 20.000 de euro în urma participării în show-ul de la Antena 1, dezvăluind acum ce a făcut cu banii.

ADVERTISEMENT

Omul cu Tourette declara în urmă cu câteva luni că vrea să-și cumpere o mașină care să-l ajute să se deplaseze mai ușor, dar și componente și accesorii care să-i fie de ajutor în videoclipurile pe care le realizează pe Youtube și Tik Tok.

Până va realiza că facă aceste lucruri, cel mai probabil la finalul pandemiei, câștigătorul de la iUmor a cheltuit o parte din bani. Andrei Ungureanu și-a achitat niște datorii mai vechi și a dovedit că este o persoană extrem de sufletistă.

ADVERTISEMENT

Tânărul a donat unei asociații de copii, iar în perioada următoare vrea să meargă într-un cabinet stomatologic pentru a-și pune dinții. Pentru asta trebuie să fie sedat complet pentru că nu poate sta nemișcat nici măcar o secundă din cauza ticurilor sale.

„Cu o parte din bani mi-am achitat trecutul, am avut niște datorii. Apoi am donat unei asociații de copii. Acum vreau să-mi pun dinții.

ADVERTISEMENT

Nu am dinți și vreau să-mi pun neapărat. Trebuie să mă sedeze medicul, pentru că eu nu pot sta nemișcat”, a declarat Andrei Ungureanu în cadrul unei emisiuni TV, notează spynews.ro.

Omul cu Tourette, activ în mediul online. Unde poate fi urmărit

În altă ordine de idei, Omul cu Tourette vrea să se implice mai mult în lumea stand-up-ului și își dorește să plece în turnee prin țară, lucru la care visează de foarte mult timp.

Câștigătorul de la Antena 1 nu exclude posibilitatea unor colaborări pe plan profesional, el fiind cunoscut pentru conținutul realizat pe canalul de Youtube, cât și pe Tik Tok.

Andrei Ungureanu a participat și la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, unde a venit cu un preparat foarte simplu, care a fost pe placul celor trei chefi.

ADVERTISEMENT