Fotbal intern

Andrei Vlad a fost făcut praf de Gnohere după meci! Ce s-a întâmplat în vestiar

31.08.2018 | 20:45
Gnohere l-a făcut praf pe Andrei Vlad după meciul cu Rapid Viena
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a greşit decisiv în partida FCSB – Rapid Viena 2-1din manşa retur, în play-off-ul Europa League, iar acest lucru i-a costat pe roş-albaştrii calificarea în grupele competiţiei. Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, Harlem Gnohere a cedat nervos la finalul meciului de pe “Arena Naţională”, iar Bizonul n-a stat pe gânduri şi a ţipat la Andrei Vlad. Atacantul i-a transmis portarului că nu este bun de nimic şi că din cauza lui echipa a pierdut calificarea.

Formaţia oaspete a reuşit să reducă din avantaj în minutul 63 de partide după o gravă greşeală comisă de Andrei Vlad. Portarul lui FCSB a ţinut în joc o minge şutată din lovitură liberă care ar fi trecut pe lângă poartă, iar un jucător de la Rapid Viena a recentrat, apoi a venit un șut din cădere, iar Bălașa, aflat pe linia porții, a trimis în plasă, în încercarea de a respinge.

ADVERTISEMENT
Andrei Vlad a fost făcut praf de Gnohere
Gnohere l-a atacat dur pe Andrei Vlad

Anamaria Prodan a confirmat şi ea incidentul dintre Gnohere şi Andrei Vlad

Impresara lui Andrei Vlad i-a luat apărarea tânărului jucător în ciuda greşelii comise în returul cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League:

“Nici nu contează ce comentează toată lumea. E o prostie să spui că Steaua a pierdut calificarea din cauza lui. Era la pământ, și el și părținții. Toată lumea s-a luat de el după meci. Bizonul l-a făcut zob după terminarea partidei!Eu am să-l susțin până la capăt. Am garantat pentru el și cred cu tărie că e cel mai talentat portar al acestei generații. Am avut oferte de la Liga 1, dar patronul Gigi Becali nu a vrut. A zis că vrea să ia milioane pe el. Acum, stând pe bancă, nu o să-l mai ia nici avântul prăbușirea”, a mărturisit Anamaria Prodan la o televiziune de sport.

Gigi Becali a sărit ca ars după greşeala lui Andrei Vlad

“Merg sâmbătă la echipă. Le spun eu ce au de făcut. Vlad nu va mai greși, o să-i spun clar ce să facă. «Nu mai face actorie în poartă, nu-ți mai ascunde emoțiile. Dă în minge când vine, nu mai dansa la fiecare fază»”, a declarat conducătorul echipei la finalul partidei cu Rapid Viena.

Andrei Vlad este unul dintre cei mai promiţători portari din Liga 1 Betano şi la doar 19 ani se poate lăuda cu mai multe partide în tricoul celor de la CS U Craiova şi FCSB. Goalkeeper-ul a început fotbalul la CSS Târgovişte iar în perioada 2015-2017 a evoluat pentru echipele de juniori şi tineret a clubului din Bănie. Portarul celor de la FCSB s-a aflat în agrenajul echipelor naţionale de juniori, iar în prezent este unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U-19.

Portarul de 19 ani a fost achiziţionat de formaţia din capitală în 2017 cu 400.000 de euro şi nu a reuşit să se impună în postura de titular, deşi a primit mai multe şanse din partea lui Nicolae Dică. Goalkeeper-ul s-a declarat extrem de fericit în momentul în care a ajuns la FCSB.

Acest transfer este un pas foarte important în viaţa mea, deoarece Steaua este un club uriaş. Îmi doresc să mă acomodez cât mai repede şi să mă impun la această echipă, chiar dacă de acum încolo voi avea lânga mine cei mai buni portari din România!, a declarat Vlad.

Tags: