Fotbal intern

Andrei Vlad, apărat de un dinamovist după gafa de la Craiova: ”O greșeală pur tehnică”

01.05.2021 | 11:17
Andrei Vlad aparat de un dinamovist dupa gafa de la Craiova O greseala pur tehnica
ADVERTISEMENT

Portarul echipei FCSB, Andrei Vlad, este apărat de fostul președinte dinamovist Florin Prunea după gafa de la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a patra a play-off-ului din Liga 1.

Andrei Vlad a fost protagonistul unei gafe monumentale în partida dintre Craiova și FCSB, portarul ”roș-albaștrilor” și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 63, după un șut trimis de Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii din Bănie, Gigi Becali l-a certat pe Vlad și spus că prea multe laude primite în ultima perioadă i-au stricat.

Dinamovistul Florin Prunea îl apără pe Andrei Vlad după gafa de la Craiova

Deși în urma gafei sale FCSB a clacat în partida de la Craiova, fosta legendă dinamovistă Florin Prunea i-a luat apărarea lui Andrei Vlad și consoderă că problemele ”roș-albaștrilor” sunt în altă parte.

ADVERTISEMENT

”Se întâmplă la portari, mai ales la un portar tânăr. El a avut evoluții foarte bune, mai și greșește. Nu cred că a văzut foarte bine mingea. Eu cred că a fost puțin mascat și l-a prins și puțin în față. O greșeală pur tehnică.

La FCSB e clar că sunt unele probleme, mai ales când joci din minutul 54 cu un om în plus și pierzi cu 2-0. Sunt probleme și de lot, și de accidentări, e un cumul de factori care duc la rezultatelele slabe ale FCSB-ului”, a declarat Prunea pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut poziția de lider după 6 luni

Gafa monumentală a lui Andrei Vlad de la golul reușit de Dan Nistor a fost taxată și de FANATIK, care i-a acordat cea mai mică notă dintre jucătorii prezenți pe gazonul satadionului ”Ion Oblemenco”.

În urma eșecului de la Craiova, FCSB a pierdut poziția de lider în clasamentul Ligii 1, acesta fiind preluată de campioana ultimelor trei sezoane, CFR Cluj. ”Roș-albaștrii” au fost nu mai puțin de șase luni pe primul loc și au coborât de acolo cu doar 6 etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

FCSB poate să își recupereze primul loc luni, 3 mai, când va întâlni liderul CFR Cluj, în etapa a 5-a din play-off. Ardelenii au două puncte avans față de rivală și sunt avantajați și la rotunjirea punctelor, ceea ce înseamnă că la egalitate de puncte, CFR va avea câștig de cauză.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT