Niţă îl avertizează pe Vlad: “Va fi sub presiune imensă!”

Luana Marinescu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 09:49
Niţă îl avertizează pe Vlad: “Va fi sub presiune imensă!”

Florin Niţă a vorbit şi despre înlocuitorul său în poarta celor de la FCSB. Andrei Vlad, 18 ani, este văzut momentan drept omul care trebuie să-l suplinească pe goal-keeper-ul plecat la Sparta Praga, iar Niţă îi explică la ce trebuie să se aştepte. 

“Mai are de muncit, pentru că e foarte tânăr. Talentul său trebuie îmbrăcat cu multă muncă. Să fii portarul Stelei e o mare responsabilitate, iar el va fi sub o presiune imensă. Nu trebuie să sară anumite etape, mai ales că are lângă el un portar de mare experienţă, de la care poate învăţa, pe Edi Stăncioiu”, a spus Niţă pentru Gazeta Sporturilor. 

Andrei Vlad, anunţat titular de Gigi Becali

Tânărul de 18 ani adus de la CSU Craiova va fi titularul postului în partidele din stagiunea de primăvară. Gigi Becali a vorbit despre “Messi al portarilor”, aşa cum l-a numit în momentul transferului, spunând că acesta va fi titular şi cu Lazio în Europa League şi că va ajunge să coste 20 de milioane de euro. 

Vlad a apărat în cinci meciuri în stagiunea de toamnă, unul în Liga 1 Betano, două în Europa League şi două în Cupa României. În amicalele iernii nu s-a descurcat prea bine, el greşind în două meciuri, cu ucraineii de la Olimpik Doneţk şi cu chinezii de la Jiangsu. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.