Fotbal intern

Cine e “Donnarumma de România”: “Pas important la FCSB!”

Ilie Dumitrescu afirma ca FCSB nu trebuie sa-si mai caute un alt portar dupa despartirea de Florin Nita. Andrei Vlad, vazut ca inlocuitorul perfect
Autor: Alex Bradescu | 31.01.2018 | 09:37
Cine e

Deşi Gigi Becali caută în aceste zile un înlocuitor pentru Florin Niţă, care urmează să plece la Sparta Praga, Ilie Dumitrescu îi sugerează acestuia că ar trebui să-i acorde încredere lui Andrei Vlad. Fosta glorie a Stelei afirmă că Vlad poate fi un nou caz Donnarumma, dând ca exemplu felul în care a fost promovat, la doar 16 ani, starul de la AC Milan. 

”E clar că dacă Niţă va pleca, atunci va fi un pas important şi pentru Vlad şi haideţi să vedem ce s-a întâmplat cu Donnarumma, la AC Milan. Poate că Vlad face pasul în primul 11 şi rămâne acolo, plus că aşa şi Niţă are şansa de a merge la un club pentru a se realiza din punct de vedere material”, a spus Ilie Dumitrescu pentru o televziune de sport. 

Andrei Vlad, văzut ca înlocuitor perfect pentru Niţă

Fosta glorie a Stelei e de părere că Niţă nu ar fi trebuit să fie fie cedat aşa de uşor, mai ales că FCSB avea mare nevoie de el în viitorul apropiat, în lupta pentru titlu şi în dubla cu Lazio pentru calificarea în fazele superioare ale Europa League. 

”Cel mai bine ar fi ca el să rămână, clubul a reacţionat pozitiv la evoluţiile lui din ultima vreme, adică i-a prelungit contractul, i-a mărit salariul, iar acum urmează o perioadă delicată pentru Steaua, atât în campionat, cât şi în Europa. Dar, trebuie să te gândeşti şi la ce simte jucătorul, mai ales dacă este o ofertă bună pentru el”, au fost vorbele lui Dumitrescu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!