"Dacă au renunţat la titlu, să joace cu Vlad! E un risc major!"

Andrei Vlad, Bogdan Stelea, Vasile Iordache, Helmuth Duckadam, FCSB

Ce spun Bogdan Stelea, Vasile Iordache şi Helmuth Duckadam despre Andrei Vlad. E în pericol titul pentru FCSB din cauza lui?

Plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga îl transformă pe Andrei Vlad în titularul postului în a doua parte a campionatului la FCSB. Fostele glorii ale clubului din Ghencea nu sunt însă de acord cu faptul că Vlad ar putea fi folosit ca primă opţiune în campania de câştigare a titlului în Liga 1 Betano. 

"E un risc major pe care Steaua şi-a asumă. Un portar de 18 ani are nevoie de mare încredere din partea oamenilor de la club, mai pe scurt, să ştie că nu va fi scos din poartă indiferent dacă va greşi sau nu. Un portar tânăr e mai predispus să greşească decât unul cu experienţă", a declarat Bogdan Stelea pentru Gazeta Sporturilor. 

"Andrei Vlad va fi apăsat teribil de miză!"

Vasile Iordache este şi mai categoric şi afirmă că titlul se va îndepărta de roş-albaştri dacă vor merge pe mâna tânărului de 18 ani adus de la CSU Craiova. 

"Dacă Steaua a renunţat la titlu, atunci poate să joace cu Vlad titular. E un risc mare, nu e ca şi cum ai juca cu un mijlocaş dreapta de 18-19 ani, cum e cazul lui Man. Pe Vlad îl va apăsa teribil miza că trebuie câştigat titlul cu orice preţ", a spus Vasile Iordache, portarul titular al Stelei de la începutul anilor 80, pentru sursa citată. 

Helmuth Dukadam l-a apărat pe Vlad: "A demonstrat în meciul din Europa League cu Plzen că poate face faţă presiunii şi meciurilor cu miză".