Sport

Andrei Vlad, cu nervii la pământ după ce Gigi Becali l-a scos din poartă: “A luat medicamente!” Exclusiv

17.05.2021 | 22:12
Andrei Vlad cu nervii la pamant dupa ce Gigi Becali la scos din poarta A luat medicamente Exclusiv
Andrei Vlad, cu nervii la pământ după ce Gigi Becali l-a scos din poartă: "A luat medicamente!" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad trece printr-o perioadă mai dificilă la FCSB, după ce Gigi Becali l-a scos din poartă. Portarul de 22 de ani este cu nervii la pământ din cauza acestei decizii.

FANATIK a aflat că ultimele critici ale lui Gigi Becali şi decizia acestuia de a-l scoate din poartă pe Andrei Vlad şi-au spus cuvântul asupra moralului fotbalistului. De altfel, portarul de 22 de ani a ieşit din primul “11” la meciul cu Sepsi, după ce în partida cu Academica Clinceni a fost scos la pauză.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, cu nervii la pământ după ce Gigi Becali l-a scos din poartă. Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB

Din informaţiile FANATIK, Andrei Vlad a fost marcat de greşelile comise în meciurile cu U Craiova, CFR Cluj şi Academica Clinceni, motiv pentru care a făcut turul vestiarului şi şi-a cerut scuze. Cu toate acestea, discursul lui Gigi Becali, prin care a anunţat că portarul nu va mai apăra în play-off, i-a pus capac.

FANATIK a aflat că Andrei Vlad a avut nevoie de câteva zile ca să se liniştească, perioadă în care a luat medicamente de calmare. Anunţul lui Gigi Becali a venit în momentul când fotbalistul de 22 de ani era deja cu nervii la pământ din cauza gafelor.

ADVERTISEMENT

“Vlad a luat medicamente”, a spus Gigi Becali într-o intervenţie recentă, fără să dea mai multe detalii. Momentele dificle ale lui Andrei Vlad au venit într-un moment în care portarul parcurgea o perioadă bună, mai ales după prestaţiile excelente de la Europeanul de tineret.

Gigi Becali l-a tras pe linie moartă pentru meciurile din play-off

Greşelile lui Andrei Vlad s-au adunat în play-off, în meciurile decisive pentru lupta la titlu, iar totul a culminat cu golurile primite în meciurile cu Academica Clinceni. Schimbat la pauza acelei partide cu Straton, portarul şi-a pierdut locul de titular.

ADVERTISEMENT

“Andrei Vlad nu cred că va putea să joace în etapale viitoare. Nu cred că meciurile astea sunt pentru el, trebuie să mai crească vreo 2 ani. Aveam patru puncte mai mult dacă nu erau greșelile lui.

Îmi pare rău de Vlad, eu l-am susținut, dar nu pot să-l suțin în prostie. Să-l susțin și să te cureți! N-ai cum. El o să joace în sezonul regulat, în play-off va juca Straton”, a anunţat Gigi Becali în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ştia că Andrei Vlad este ieşit din formă

După gafele din meciurile cu U Craiova şi CFR Cluj, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali şi staff-ul tehnic ştiau că Andrei Vlad este ieşit din formă, însă s-a mers în continuare pe titularizarea portarului de 22 de ani.

“Vlad are perioada aia a lui când e distrat și gafează când nu te aștepți. Nu-l poți scoate din ale lui, singura soluție ca să se trezească e să-l treci pe bancă. Straton nu făcea niciodată gafele pe care le-a făcut Vlad la Craiova și cu CFR Cluj”, au spus cei de la echipă.

Andrei Vlad, atacat şi de fani: “Bufon de circ”

Pe lângă criticile primite de la Gigi Becali, Andrei Vlad a fost luat în colimator şi de fanii lui FCSB. După gafa din meciul cu CFR Cluj, portarul a fost atacat şi de Gheorghe Mustaţă.

“Poate se crede Buffon. Bufon de la circ, nu Buffon portarul. Începând de astăzi, Vlad nu mai are nicio treabă cu Steaua”, spunea liderul “Peluzei Nord”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4,50 este cota pentru “X pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: