Sport

Andrei Vlad de la FCSB a dat lovitura după ce Gigi Becali l-a scos din poartă. A semnat! „Credeți că eu dorm?” Exclusiv

Andrei Vlad, trecut pe linie moartă de Gigi Becali după gafe repetate în Casa Pariurilor Liga 1, a reușit să semneze un nou contract. Informația a fost confirmată pentru FANATIK de cunoscutul impresar Giovanni Becali.
29.03.2022 | 16:17
Andrei Vlad de la FCSB a dat lovitura dupa ce Gigi Becali la scos din poarta A semnat Credeti ca eu dorm Exclusiv
Andrei Daniel Vlad, în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 28 noiembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a pierdut poarta la FCSB după gafa din finalul sezonului regulat, la Pitești. În urma greșelii sale, George Ganea a marcat și Argeșul s-a impus cu 1-0. După acea partidă, Vlad nu a mai prins niciun minut în tricoul roș-albastru, el fiind înlocuit de Ștefan Târnovanu.

Andrei Vlad de la FCSB a semnat un contract de reprezentare cu firma lui Giovanni Becali. „Credeți că eu dorm?”

În următoarele două meciuri după eșecul din Trivale, cu Voluntari și cu Farul, Vlad nu a mai prins nici lotul. A fost apoi rezerva lui Târnovanu în victoria în play-off a FCSB din Casa Pariurilor Liga 1, la Pitești, 3-2, cu gol Dumiter în minutul 94.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, Andrei Vlad a izbutit totuși să se mai liniștească, mai ales că a semnat un contract de reprezentare cu Giovanni Becali. Portarul care împlinește 23 de ani pe 14 aprilie terminase acum ceva timp contractul cu Anamaria Prodan, iar angajamentul nu a mai fost reînnoit.

Informația FANATIK privind noua colaborare a lui Andrei Vlad, pe plan fotbalistic, a fost confirmată chiar de Giovanni Becali. Portarul de la FCSB a semnat cu Becali Sport.

ADVERTISEMENT

Da, Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă” – Giovanni Becali, exclusiv pentru FANATIK

Victor Becali i-a luat apărarea lui Andrei Vlad imediat după ce Gigi l-a scos din poarta FCSB. „Și cu Donnarumma ce facem?”

Victor Becali a avut o luare de poziție la puțin timp după ce Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB. E posibil ca declarațiile făcute la acea vreme de Victor Becali pentru prosport să fi fost tocmai în perioada în care părțile discutau termenii viitoarei colaborări.

Cu Donnarumma ce facem? Și Vlad a greșit, ăsta e ghinionul portarului. Atacantul nu dă gol din zece ocazii, nu este nicio problemă. Îl văd un băiat isteț pe Vlad, la cum vorbește. Îmi place! Sunt convins că își analizează greșelile. Eu cred în el, este tânăr! Să facă gafe din ce în ce mai rar, cât mai puține”, a declarat Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Paralela impresarului are legătură cu returul din optimile Champions League dintre Real Madrid și PSG, când, la scorul de 1-0 pentru francezi, indecizia lui Donnarumma a întors soarta meciului și a calificării. Între timp, „Gigio” de Paris a distrus și naționala Italiei la barajul de Mondial cu Macedonia de Nord.

Gigi Becali e încântat de Ștefan Târnovanu, dar nu exclude revenirea în poartă a lui Andrei Vlad la FCSB în finalul de sezon

În momentul în care Vlad a gafat decisiv la Pitești, pe 3 martie, Gigi Becali era pregătit de măsuri radicale în privința portarului, așa cum a dezvăluit FANATIK. La cald, de nervi, l-a sunat pe Mihai Rotaru, patronul de la Craiova, dar acesta a refuzat să-l ia pe portar.

ADVERTISEMENT

Cum a stat Târnovanu, acum va sta Vlad. Face niște gafe, iar acum pe final de campionat e greu. Ăsta (n.r. – Ștefan Târnovanu), vine mingea la el, o primește și o dă stânga, dreapta. Omul nu mai stă să o gâdile, o dă direct. Are un joc de picior mult mai bun. Și e mai înfricoșător pentru adversari. Este mai impunător, este mai înalt” – Gigi Becali, patron FCSB

Ulterior, șeful de la FCSB s-a mai calmat. A realizat că nu poate încasa niciun ban pe Vlad dacă „îl ascunde” și acesta nu mai apără deloc. Portarului i s-a transmis că va reintra între buturi în momentul în care și Târnovanu o va comite. Un mic pas a fost făcut la ultima etapă, când Vlad a prins iarăși lotul, fiind rezervă în victoria cu FC Argeș.

Schimbarea de macaz a lui Becali s-a observat și în declarațiile pe care le-a dat ulterior despre Vlad. Cică l-ar fi ținut pe bară tocmai pentru a-l proteja de suporteri😊

Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. Am zis mai bine să nu-l luăm în lot, pentru el, să-l protejăm.

Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește! Sunt supărat când face o chestiune voită! Când va intra în poartă, lui Vlad o să-i fie mintea la poartă. Am vorbit cu el, i-am spus de Arlauskis, că e disperat. Și când e mingea la poarta adversă e disperat! Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri”, a spus patronul FCSB.

  • 1.000.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Vlad, care mai are contract cu FCSB până în vara lui 2023
  • 400.000 de euro i-a achitat Gigi Becali lui Mihai Rotaru în 2017 pentru transferul celui alintat mult timp „Messi al portarilor”

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT