Fotbal intern

Andrei Vlad, decisiv în calificarea FCSB-ului în Cupă, este imun la critici: “Sunt foarte motivat. Puteți să dați în mine!”

29.10.2019 | 23:15
Andrei Vlad decisiv in calificarea FCSBului in Cupa este imun la critici Sunt foarte motivat Puteti sa dati in mine
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus cu 1-0 cu Universitatea Cluj. Chiar dacă Ioan Hora a marcat golul victoriei, cel mai important jucător al “roș-albaștrilor” a fost Andrei Vlad, care a apărat cinci șuturi periculoase ale “studenților”. După meci, internaționalul român de tineret a declarat că nu a fost afectat de criticile primite după gafele comise la începutul sezonului, iar Cupa reprezintă un obiectiv important pentru FCSB.

Andrei Vlad, imun la critici

Andrei Vlad a fost jucătorul decisiv pentru FCSB în calificarea obținută la Cluj. Tânărul portar a avut cel puțin cinci intervenții decisive, una dintre ele chiar în prelungirile partidei, la un șut trimit în vinclu de Inacio. La finele meciului de pe “Cluj Arena”, Andrei Vlad a spus că se aștepta la un meci dificil, dat fiind faptul că presiunea era pe umerii celor de la FCSB. Tânărul portar, criticat în startul sezonului după gafele comise, declară că nu a fost afectat de cele spune, fiind ambiționat suplimentar de critici.

ADVERTISEMENT

A fost o atmosferă foarte frumoasă. A fost un meci reușit, sunt fericit că am obținut calificarea. M-am gândit că vom avea un meci greu, presiunea era la noi. Dacă am fi pierdut, era greu pentru noi. Ne bazăm pe Cupă. Asta este treaba mea, să apăr. Sunt foarte motivat, trebuie să joc pentru a crește. Sunt constructive criticile pentru mine. Puteți să dați în mine, nu e o problemă. Să critici e ușor, pe gazon e ceva mai dificil. Îmi doresc să fiu sănătos și când intru pe teren să-mi fac treaba cât mai bine. Eu cred că mereu ne-am concentrat și în Cupă, la FCSB nu există rezerve. În campionat am câștigat cu un scor mare, sper în continuare să facem meciuri bune“, a declarat Andrei Vlad.

După ce a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, pentru FCSB urmează meciul din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga, împotriva celor de la Sepsi, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT