Fotbal intern

Andrei Vlad e alesul! Gigi Becali nu mai vrea să audă de alți portari la FCSB: „El va juca”

11.05.2020 | 18:13
Andrei Vlad e alesul Gigi Becali nu mai vrea sa auda de alti portari la FCSB El va juca
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu mai caută portar la FCSB, fiind convins că Andrei Vlad este cel mai potrivit pentru a fi titularul vicecampioanei României.

Andrei Vlad e preferatul lui Gigi Becali pentru a apăra poarta FCSB-ului

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a aduce un alt portar la FCSB și a negat interesul pentru alți goalkeeperi, considerând că Andrei Vlad este omul potrivit pentru vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

„Cine e Căbuz? Nu ştiu, nu. El e foarte bun, dar avem portar la ora asta. Să nu se supere nimeni, dar poate fi portar dacă nu are peste 1.85 cm? Şi dacă e mai tare decât Lobonţ, nu mă interesează. Eu vreau portar mare, înalt. 

Noi avem portar, gata. Îl avem pe Vlad, îi avem copiii ăia, ne batem joc de ei? Vlad va juca, Donnaruma de la 17 ani nu e scos din poartă”, a spus patronul FCSB-ului la TV Pro X.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani a împlinit Andrei Vlad pe 14 aprilie

Gigi Becali, încântat de Florin Tănase și Ovidiu Perianu

Jucătorii FCSB-ului au susținut testele fizice, iar Gigi Becali a rămas plăcut impresionat de rezultatele lui Florin Tănase, căpitanul echipei și Ovidiu Perianu, unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lotul lui Bogdan Vintilă.

„Parametrii noștri sunt mai buni decât înainte, am văzut la teste. Am făcut antrenamente pe ascuns, câte trei, trei, trei, ca să nu vadă presă. Nu am încălcat legea. I-am pus pe terenuri diferite.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun la teste este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni, iar al doilea este Perianu, ăla mic de 18 ani”, a mai spus Gigi Becali.

În actualul sezon, Andrei Vlad a jucat 17 meciuri pentru FCSB, în care a încasat 21 de goluri și în care doar în 5 partide nu a primit vreun gol.

ADVERTISEMENT
  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT