Patronul îl apără pe Vlad: “N-o fi ca Niţă, dar în 6 luni e mai bun”

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/02/2018, 11:37
Patronul îl apără pe Vlad: “N-o fi ca Niţă, dar în 6 luni e mai bun”

UPDATE, ora 11:34. Portarul Stelei, Andrei Vlad, este apărat de patronul Gigi Becali, care este sigur că goalkeeperul în vârstă de 18 ani va deveni unul dintre cei mai buni din ţară şi spune că nu caută înlocuitor: 

“Vlad va fi din ce în ce mai stabil şi mai puternic, e valoros, iese pe centrări, are joc de picior. N-o fi ca Niţă, dar poate în 6 luni va fi mai bun ca Niţă. Nu mă mai interesează niciun portar. Nu vreau să vorbesc mai mult”, a declarat Gigi Becali. 


Steaua a câştigat primul meci oficial din 2018 cu 2-1 la Gaz Metan Mediaş. Elevii lui Dică au trăit cu emoţii finalul de meci în care au fost la un pas să fie egalaţi. 

Poarta Stelei a fost apărată de Andrei Vlad, care la 18 ani a devenit titular după plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga. Debutul a fost cu multe emoţii, în special în prima repriză, în care portarul adus de la CS U Craiova a avut 3 intervenţii stângace, care le-au dat emoţii fanilor Stelei. 

Vlad, timorat tot meciul 

Presiunea de pe umerii lui Vlad a fost resimţită în evoluţia extrem de fragilă a portarului. A fost pe parcursul meciului nesigur, de multe ori mingea fiind scăpată în faţă deşi nu a avut prea multă activitate. Cu toate acestea, a avut noroc, golul medieşenilor fiind imparabil: 

Min 15:00 – A vrut să prindă o minge simplă, dar l-a lovit în faţă
 
Min. 18:00 – A boxat moale mingea, a ieşit şi a dat pe lângă minge cu pumnii, iar până la urmă a respins cu capul
 
Min 28:00 – Prima intervenţie a lui Vlad după o lovitură liberă a lui Chamed. În primă fază a fost depăşit de minge, dar portarul a reuşit să respingă în bară A avut noroc pentru că Olaru a trimis din 2 metri peste poartă
 
Min. 30:00 – A ieşit foarte bine la o minge trimisă în adâncime către Rondon
 
Min 77:00 – Iese pe o centrare însă scapă mingea în faţă. A avut din nou noroc, arbitrul dictând fault în atac
 
Min 80:00 – Nu a avut nicio şansă să intervină la autogolul lui Larie

Andrei Vlad l-a încântat pe Becali

Gigi Becali, patronul lui FCSB, l-a lăudat pe Andrei Vlad după meciul disputat de FCSB pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în etapa 23 din Liga 1 Betano. “Eu nu am zis că nu îmi place Niţă. Eu doar am zis că e meseria lui să apere. Mi-a plăcut Vlad. El nu a greşit nimic! E meritul lui Vlad că a scos şutul lui Chamed. E meritul lui. Eu zic că nu a avut momente de slăbiciune. A ieşit la întâmpinare la Olaru”, a spus Gigi Becali.
 
Următoarea etapă, FCSB va avea un meci mult mai greu în Liga 1. Echipa lui Nicolae Dică joacă împotriva lui CFR Cluj, duminică, de la ora 20:45. 

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.