Fotbal intern

Andrei Vlad, gafă monumentală în U Craiova – FCSB! Și-a băgat în propria poartă șutul lui Dan Nistor: „Avem și meciuri nereușite!”

29.04.2021 | 21:49
Andrei Vlad gafa monumentala in U Craiova  FCSB Sia bagat in propria poarta sutul lui Dan Nistor Avem si meciuri nereusite
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a gafat inexplicabil în partida dintre Craiova și FCSB, atunci când portarul „roș-albaștrilor” și-a băgat în propria poartă șutul trimis de Dan Nistor.

Golul oltenilor a venit într-un moment în care FCSB pusese stăpânire pe joc, după eliminarea lui Bogdan Vătăjelu, care a văzut al doilea cartonaș galben după ce l-a lovit pe Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Portarul FCSB-ului a avut un sezon impresionant până la partida cu Craiova, apărând foarte bine atât la FCSB, dar și la naționala României U21, acolo unde a fost selecționat de Adrian Mutu și la Campionatul European U21.

Andrei Vlad a explicat înfrângerea

UPDATE, 29 aprilie, ora 21:52 / Andrei Vlad a vorbit la finalul partidei și a încercat să explice înfrângerea suferită împotriva Craiovei: „Trebuie să luăm fiecare meci în continuare și să obținem victorii. Băieții aleargă foarte mult în fiecare meci și trebuie să ne refacem să câștigăm partida cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Noi ne dorim să câștigăm, avem și meciuri nereușite, dar asta este, trebuie să câștigăm următorul meci. Nu am avut ritmul potrivit de joc. Craiova e o echipă bună, dacă dădeam gol mai repede se relansa meciul. Se putea da penalty, dar nu mai putem da timpul înapoi”.

Andrei Vlad, gafă monumentală în U Craiova – FCSB

Andrei Vlad a fost protagonistul unei gafe monumentale în partida dintre Craiova și FCSB, portarul „roș-albaștrilor” și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 63, după un șut trimis de Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

A fost cea mai mare greșeală făcută de Vlad în actualul sezon din Liga 1, tânărul portar fiind unul dintre jucătorii care au cunoscut o creștere mare de formă în ultima perioadă.

În momentul în care Craiova a marcat al doilea gol, oltenii jucau deja de 10 minute cu un om în minus, în urma eliminării lui Bogdan Vătăjelu din minutul 53.

ADVERTISEMENT
Gafa lui Andrei Vlad din meciul cu U Craiova. Sursă foto: Captură / DigiSport
Gafa lui Andrei Vlad din meciul cu U Craiova. Sursă foto: Captură / DigiSport

Andrei Vlad, unul dintre preferații lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a vorbit despre Andrei Vlad și despre evoluția sa de-a lungul anilor, iar „Eroul de la Sevilla” îl cerea pe tânărul portar al FCSB-ului în lotul naționalei mari a României, pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

Duckadam considera că România nu are un portar mai valoros decât Andrei Vlad, al cărui atuu în fața lui Florin Niță este tinerețea. În cele din urmă, Andrei Vlad a fost luat la naționala U21, iar Florin Niță a fost alesul lui Mirel Rădoi pentru meciurile din calificările pentru Campionatul Mondial din Qatar.

„Dacă nu se suprapunea Campionatul European de Tineret cu meciurile naționalei mari, ar fi trebuit să apere Vlad.

E un portar foarte în formă. Nu îi iau din merite lui Niță, e un portar foarte bun, e un băiat serios, îl știu bine, dar așa gândesc eu.

Totodată, mi-ar fi plăcut să îl văd și pe Ionuț Radu, care chiar dacă nu a mai jucat de mult timp, s-a antrenat atâta timp cu echipa lui Inter Milano, lucru care înseamnă ceva”, a spunea Helmut Duckadam în luna martie, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,82 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT