Fotbal intern

Andrei Vlad, gest superb pentru portarul cu o singură mână care a jucat contra Rapidului. Foto

31.10.2018 | 17:37
Andrei Vlad şi Tudorel Mihăilescu
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a făcut un gest superb pentru portarul cu o singură mână care joacă în Liga a 4-a. Goalkeeperul în vârstă de 19 ani care este legitimat la FCSB s-a întâlnit cu Tudorel Mihăilescu la baza sportivă a vicecampioanei României din Berceni şi i-a făcut acestuia un cadou superb. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Andrei Vlad şi Tudorel Mihăilescu şi-au dat întâlnire la baza sportivă a FCBS-ului din comuna Bercceni, iar portarul vicecampioanei României în vârstă de 19 ani i-a dăruit goalkeeperului care evoluează în Liga a 4-a deşi are o singură mână o pereche de mănuşi personalizate.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, gest superb pentru portarul cu o singură mână

Impresionat de gestul frumos făcut de Andrei Vlad, Tudorel Mihăilescu a postat imaginea cu portarul lui FCSB pe pagina sa de Facebook şi a ţinut să îi mulţumească pentru cadou. Gestul internaţionalului român U21 a fost mult mai important pentru Tudorel Mihăilescu, deoarece acesta este fan al grupării pregătite de Nicolae Dică.

Tudorel Mihăilescu e fan FCSB şi are 51 de ani. De mic copil şi-a dorit să joace fotbal profesionist, dar în perioada comunistă nu a avut acceptul din cauza handicapului, deşi era mai rapid ca mulţi şi avea o precizie foarte bună când arunca balonul. Situaţia lui s-a schimbat în 1989, chiar dacă a trebuit să aştepte nu mai puţin de un an pentru a-şi primi avizul.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Tudorel Mihăilescu pe pagina sa de Facebook
Mesajul postat de Tudorel Mihăilescu pe pagina sa de Facebook

“Mereu mi-a plăcut să dau indicaţii din spate!”

“Întotdeauna mi-am dorit să fiu portar. Mereu mi-a plăcut să dau indicații din spate. A trebuit să merg la doctor pentru a-mi da voie să joc. A fost nevoie de un an pentru a-mi da voie să joc. Era aproape imposibil să mă lase să joc cu un braț”, povestea Mihăilescu în toamna lui 2016.

În luna mai a anului 2018 Rapid nu a avut milă de Tudorel Mihăilescu, portarul fără o mână. Giuleştenii i-au dat 10 goluri în faţa a 250 de fani, pe stadionul “Valentin Stănescu” din Giuleşti.

ADVERTISEMENT
Tags: