Sport

Andrei Vlad, mesaj din partea lui Gigi Becali. Când va apăra iar și ce ofertă așteaptă FCSB pentru el. Exclusiv

Andrei Vlad a fost informat că va reintra în poartă la FCSB pentru un meci de Casa Pariurilor Liga 1 doar când Ștefan Târnovanu va gafa decisiv. Gigi Becali și-a micșorat pretențiile pentru fostul „Messi al portarilor”.
18.03.2022 | 09:18
Andrei Vlad mesaj din partea lui Gigi Becali Cand va apara iar si ce oferta asteapta FCSB pentru el Exclusiv
ADVERTISEMENT

Greșelile lui Andrei Vlad din acest an au fost urmate de scoaterea sa din poarta celor de la FCSB. Gafa care i-a pus capac lui Vlad s-a petrecut la Pitești, unde FCSB a pierdut cu 0-1 în penultima rundă din sezonul regulat.

Andrei Vlad mai are o șansă la FCSB! Va apăra iar când Târnovanu va gafa decisiv. Este un mesaj care a ajuns la portar de la Gigi Becali

FANATIK a scris încă din prima repriză a meciului de la Pitești, imediat după greșeala lui Vlad care a dus la singurul gol al meciului, cel marcat de George Ganea, că Gigi Becali a făcut o criză de nervi.

ADVERTISEMENT

A cerut prin telefon ca portarul să fie înlocuit imediat după faza din minutul 16, dar cei din staff-ul tehnic au amânat schimbarea până la pauză. Atunci a intrat Ștefan Târnovanu în locul lui Vlad, meciul din Casa Pariurilor Liga 1 terminându-se 1-0 pentru FC Argeș.

Nu am ce să-i mai fac lui Vlad. Îmi pare rău, dar ne-a distrus! Mi-e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. I-am dat telefon aseară lui Rotaru, dar nu mai vrea să-l ia!” – Gigi Becali

„Cât m-am luptat eu cu Rotaru să-l iau pe Vlad și ce ne-a făcut. Din Europa ne-a scos, campionatul îl pierdem. Greșeala e omenească, greșești o dată, te iertăm. Nu că am ceva cu el, dar n-am ce face. Nu știu cât are contract, dar nu mai apără. Nu se poate așa ceva”, a declarat Becali imediat după meciul de la Pitești, confirmând informațiile FANATIK.

ADVERTISEMENT

Au trecut două partde de atunci pentru FCSB, la care Vlad nici nu a mai prins lotul. Ce se întâmplă cu el? Va mai apăra la FCSB? Între timp, fostul „Messi al portarilor” a primit și vești ceva mai bune dinspre patron. Gigi Becali va miza iar pe Vlad la prima gafă majoră pe care noul titular, Ștefan Târnovanu, o va face.

Da, Vlad trebuia schimbat la pauză, pentru că e indiscutabil că trebuie să aibă șansa lui și Târnovanu. Dacă ar fi fost doar o greșeală în sezonul ăsta, rămânea, dar așa a mai greșit și cu Craiova. Eu îl știu bine pe Vlad și mă doare inima pentru el, știu cât a muncit, dar greșelile astea se văd” – Mihai Stoica

Andrei Vlad se antrenează încruntat aproape mereu. E apăsat de situație, dar își așteaptă noua șansă

Andrei Vlad este vizibil afectat de situația în care a ajuns. La antrenamente este aproape mereu încruntat și încearcă să-și facă treaba cât mai bine.

ADVERTISEMENT

O să vină iar soarele și pe strada lui. Nu prea zâmbea el nici înainte, dar acum… Sunt situații care se întâmplă la portari, ale căror greșeli se văd imediat pe tabelă”, povestesc colegii săi de la FCSB.

Gigi Becali a realizat că pentru a-l vinde pe Vlad și a lua ceva bani pe el e nevoie ca portarul să mai joace în viitorul apropiat. Trebuie să fie din nou pus „în vitrină”, mai ales că e aproape imposibil să vină oferte pentru unul care nu prinde nici lotul.

ADVERTISEMENT

Vlad trebuie susținut în continuare. Vorbim de portarul echipei naționale. Nu cred că FCSB își permite să țină pe margine un titular în poarta naționalei. Andrei Vlad trebuie lăsat să joace. E titularul U21 din naționala României” – Florin Prunea

Gigi Becali nu-l va lăsa pe Vlad să plece fără niciun ban! După ce a cerut 10 milioane pe el acum doi ani, acum Gigi ar fi mulțumit cu 1.000.000 de euro!

Dacă „la cald” Gigi Becali vorbea despre plecarea pe gratis a lui Andrei Vlad, între timp patronul și-a refăcut socotelile. Când Vlad va apăra din nou și va avea prestații solide, Becali vrea să-l dea la prima ofertă.

FANATIK a dezvăluit zilele trecute că Andrei Vlad avea oportunitatea unui transfer la o echipă de top din Serie A în primăvara lui 2021, imediat după turneul EURO de la Budapesta. Gigi Becali i-a închis rapid poarta plecării, șocându-i pe italieni când a solicitat 10 milioane de euro pentru „Messi”!

Au fost oferte în trecut. Asta este. Nu regret că nu l-am dat” – Gigi Becali pentru FANATIK

Acum situația este radical schimbată. Vlad nu va pleca gratis, dar nici pe milioanele pe care le visa Becali. Mihai Stoica a vorbit recent la Telekom despre situația portarului. „Nu cred că va fi lăsat liber în vară, e totuși un portar în vederile selecționerului, are 23 de ani încă neîmpliniți (n.r. – 14 aprilie), portarii se maturizează greu”, a declarat Meme.

Din informațiile FANATIK, pretențiile lui Gigi Becali pentru Andrei Vlad, în acest moment, sunt undeva la 1 milion de euro. Patronul ar fi mulțumit acum dacă în vară ar obține o astfel de sumă pentru jucătorul adus din curtea lui Mihai Rotaru.

  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Andrei Vlad cu FSCB
  • 1.000.000 de euro este cota actuală a portarului venit la FCSB în iulie 2017, când valora 50.000 de euro

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,60 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT