Sport

Andrei Vlad, îndemnat să o părăsească pe FCSB: „Să plece undeva și să apere! Probabil îi convine contractul”

Andrei Vlad nu mai prinde poarta lui FCSB și doar o greșeală a lui Ștefan Târnovanu l-ar putea readuce între buturile formației lui Gigi Becali.
15.09.2022 | 16:05
Andrei Vlad indemnat sa o paraseasca pe FCSB Sa plece undeva si sa apere Probabil ii convine contractul
Andrei Vlad, îndemnat să plece de la FCSB. Portarul nu a mai apărat din martie. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a pierdut locul de titular la FCSB în fața lui Ștefan Târnovanu, portar care a adus siguranța în tabăra echipei antrenate de Nicolae Dică. Astfel, sunt puține șanse ca fostul portar al Universității Craiova să evolueze pentru „roș-albaștri” în viitorul apropiat.

Andrei Vlad, „mână moartă” pentru FCSB

Andrei Vlad, portar în vârstă de (23 de ani), a evoluat ultima dată pentru FCSB, în luna martie, în înfrângerea, scor 0-1 cu FC Argeș. Vlad a fost schimbat la pauză după ce a greșit în fața lui George Ganea, la singurul gol al partidei. Locul fotbalistului a fost luat de Ștefan Târnovanu, jucător pe care la un moment dat, Gigi Becali cerea 10 milioane de euro.  

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, îi sugerează lui Andrei Vlad să părăsească lotul „roș-albaștrilor”. „Eroul de la Sevilla” consideră că doar o gafă sau o accidentare a lui Târnovanu îl va readuce ca titluar în formația lui Nicolae Dică.

„Să plece undeva și să apere! Probabil, lui Andrei Vlad îi convine și contractul. Dacă rămâne la FCSB, nu-i rămâne decât să aștepte greșeala lui Târnovanu”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Un motiv pentru care Andrei Vlad nu face pasul la o altă echipă ar putea fi salariul mare pe care îl încasează la FCSB. Helmuth Duckadam nu crede că, Andrei Vlad va putea câștiga o astfel de sumă în altă parte. „El are acolo la FCSB un salariu mare și nu știu unde ar mai lua banii ăștia. Este clar, din punctul meu de vedere, Andrei Vlad trebuie să-și găsească cât mai repede o echipă”.

Gigi Becali a ordonat schimbarea lui Andrei Vlad la ultimul său meci

Andrei Vlad a greșit grav în eșecul de pe 3 martie cu FC Argeș, iar de-atunci portarul „roș-albastrilor” nu a mai evoluat nici măcar un minut. Vlad a fost schimbat la pauză, iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, că modificarea a fost ordonată de Gigi Becali încă din minutul 16.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut și campionatul cu el… Să-i dai încredere, cât să îi dai?! O să vorbesc cu Meme, cu antrenorul. Să vedem…”, spunea Gigi Becali la vremea respectivă.

Șansele lui Andrei Vlad de a reveni în poarta FCSB-ului sunt foarte meci, din moment ce Târnovanu a impresionat prin evoluțiile sale. Portarul cumpărat de FCSB de la Poli Iași a salvat-o de multe ori de la eșec pe vicecampioana României. Specialiștii îl văd în curând titular în poarta primei reprezentative.

ADVERTISEMENT

„Târnovanu, după părerea mea, dacă o ține tot așa, în următorii 2-3 ani trebuie să fie portarul echipei naționale. Are ceva, îl văd în poarta naționalei. Nu pot să-ți explic de ce, pentru că în momentul ăsta mai sunt portari interesanți și chiar spuneam că aproape toți portarii din Liga 1 sunt buni”, spunea Basarab Panduru, după ce Târnovanu a salvat-o de la înfrângere pe FCSB în remiza 1-1 cu FC ”U” Craiova.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, conform Transfermarkt
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform Transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru ”șansă dublă 12 și peste 1,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT