Fotbal intern

Andrei Vlad, interzis la FCSB în ultimele etape din play-off: “Meciurile astea nu sunt pentru el”

11.05.2021 | 12:42
Andrei Vlad interzis la FCSB in ultimele etape din playoff Meciurile astea nu sunt pentru el
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost schimbat la pauza meciului FCSB – Academica Clinceni 2-2, după ce a comis o nouă gafă pentru formaţia roş-albastră. Marţi, Gigi Becali a anunţat că portarul de 22 de ani are şanse minime să mai apere în ultimele etape din play-off.

Meciul cu Academica Clinceni a adus o nouă gafă pentru Andrei Vlad, iar Gigi Becali este decis să-l treacă pe bancă pentru partidele decisive din finalul play-off-ului. Astfel, în poarta celor de la FCSB ar urma să intre Cătălin Straton, cel care i-a şi luat locul lui Andrei Vlad în partida de luni seară.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, interzis la FCSB în ultimele etape din play-off. Gigi Becali merge pe mâna lui Straton

“Andrei Vlad nu cred că va putea să joace în etapale viitoare. Nu cred că meciurile astea sunt pentru el, trebuie să mai crească vreo 2 ani. Aveam patru puncte mai mult dacă nu erau greșelile lui.

Îmi pare rău de Vlad, eu l-am susținut, dar nu pot să-l suțin în prostie. Să-l susțin și să te cureți! N-ai cum. El o să joace în sezonul regulat, în play-off va juca Straton”, a anunţat Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, după greşeala lui Andrei Vlad din meciul cu CFR Cluj, FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Gigi Becali ştia că portarul de 22 de ani este ieşit din formă.

“Vlad are perioada aia a lui când e distrat și gafează când nu te aștepți. Nu-l poți scoate din ale lui, singura soluție ca să se trezească e să-l treci pe bancă. Straton nu făcea niciodată gafele pe care le-a făcut Vlad la Craiova și cu CFR Cluj”, au spus cei de la echipă.

ADVERTISEMENT

Gafele lui Andrei Vlad vin după un European de tineret foarte bun

Problemele lui Andrei Vlad vin într-un moment în care portarul FCSB parcurgea o perioadă foarte bună. În sezonul regulat a fost cel mai bun portar din Liga 1, cu un index InStat de 261, iar la naţionala de tineret s-a remarcat la Europeanul U21 de la finalul lunii martie, când a avut prestaţii notabile.

După primele gafele ale lui Andrei Vlad, Mihai Stoica a fost primul care i-a luat apărarea şi a susţinut că portarul de 22 de ani nu merită să fie criticat, în special datorită faptului că avusese un sezon constant.

ADVERTISEMENT

“Să nu facem greșeala să-l acuzăm pe Vlad, el a făcut un sezon aproape perfect, n-a fost meci să nu aibă câteva intervenții de excepție și – până acum câteva zile – să evolueze cu o constanță nemaiîntâlnită la un portar atât de tânăr”, era mesajul postat de MM Stoica pe contul personal de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: