Fotbal intern

Andrei Vlad l-a învins mental pe Alex Cicăldău la penalty-ul Craiovei. „Vezi că dă în stânga ta!” Exclusiv

04.04.2021 | 22:29
Andrei Vlad la invins mental pe Alex Cicaldau la penaltyul Craiovei Vezi ca da in stanga ta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a câștigat războiul psihologic cu Alex Cicâldău la faza penalty-ului dictat pentru Universitatea Craiova, iar FANATIK a surprins indicațiile primite de portarul FCSB exact înainte de execuția „decarului” oltean.

Vlad a reușit să apere din nou un penalty în decurs de mai puțin de o săptâmână, după ce în meciul de la EURO U21 cu Germania a fost pe minge la un șut asemănător care atunci s-a oprit în stâlpul porții.

ADVERTISEMENT

Alex Cicâldău era pe val după dubla din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar împotriva Armeniei, când putea aduce victoria „tricolorilor” cu reușitele sale.

Andrei Vlad, salvatorul FCSB! Un penalty apărat, nu ratat

Adrian Cojocaru a arătat punctul cu var după ce fostul jucător al Universității Craiova, Andrei Miron, l-a faultat pe Andrei Ivan, iar FANATIK a surprins în exclusivitate indicațiile venite de pe banca FCSB-ului înainte de executarea loviturii de la unsprezece metri.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad l-a dominat la nivel mental pe Alexandru Cicâldău la faza penalty-ului dictat de centralul Adrian Cojocaru. Portarul FCSB-ului i-a dus mingea și i-a pus-o în mână, iar jucătorul Craiovei a încercat să nu fie distras de acesta și a evitat contactul vizual.

În același timp, cei de pe banca celor de la FCSB strigau că mijlocașul „leilor” va bate în stânga lui Andrei Vlad. Ceea ce s-a și întâmplat, deși atât goalkeeper-ul bucureștenilor cât și Cicâldău au auzit indicațiile venite de pe margine. În plus, centralul partidei i-a trecut prin fața mingii înainte de execuție.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, omul meciului în FCSB – Universitatea Craiova

Andrei Vlad a ascultat indicațiile venite de pe margine și a intuit intențiile adversarului său direct și a plecat dinainte pe colț, reușind să respingă în corner șutul bun al lui Cicâldău de la rădăcina barei din stânga sa.

Mihai Stoichiță l-a lăudat de asemenea pe portarul naționalei U21 după prestația excelentă de la Campionatul European U21: „Vlad joacă de zici că are 31 de ani, zici că e de un deceniu în poartă FCSB-ului. Cum să nu aibă încredere în ei? Faptul că au continuitate în meciuri, că sunt titulari în campionat, că sunt jucători profesioniști care ne bucură prin execuțiile lor”, a spus directorul tehnic al FRF.

ADVERTISEMENT

Deși a fost extrem de criticat de-a lungul timpului, Andrei Vlad este titular incontestabil la FCSB, iar cota lui a ajuns la 850.000 de euro conform transfermarkt. Portarul de 21 de ani are 16 meciuri fără gol primit în acest sezon și mai are contract cu FCSB 3o iunie 2023.

  • 850.000 de euro e cota lui Andrei Vlad
  • 30 iunie 2023 e data la care expiră contractul fotbalistului cu FCSB
  • 16 meciuri are Andrei Vlad fără gol primit

  • (P) Cota BETANO pentru ACS Sepsi – FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: