Carousel hot news

I-a FASCINAT pe toţi! “Meme mi-a zis să nu-l dăm nici pe 5 milioane€”

UPDATE.  Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a lăudat noul portar care, în opinia sa, îi va lua locul chiar în viitorul sezon lui Florin Niţă....
Autor: Iuliana Spirache | 11.07.2017 | 00:10

UPDATE.  Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a lăudat noul portar care, în opinia sa, îi va lua locul chiar în viitorul sezon lui Florin Niţă.

“Am semnat cu Messi al portarilor. La ora asta nu este peste Niţă, având în vedere experienţa, dar noi lucrăm pentru viitor. Vă daţi seama dacă eu riscam două perioade de transferuri ca să-l iau pe băiatul ăsta. Eu m-am interesat la multă lume şi mizez pe ceva. Meme, care este exigent cu jucătorii, mi-a zis: .

Auzindu-l pe Meme, m-am decis să îl iau. Copilul ăsta e fenomen, parcă e de pe altă planetă. În campionat va apăra Niţă, probabil, dar cu timpul va intra Andrei Vlad, treptat şi va rămâne în poartă”, a declarat Becali.

***********************************************************************************

Steaua a ajuns la un acord cu CS Universitatea Craiova pentru transferul lui Andrei Vlad, goalkeeper-ul în vârstă de 18 ani care a jucat pentru olteni într-un singur meci. Astfel, trupa finanţată de Mihai Rotaru va încasa 400.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer pentru tânărul jucător – vezi mai multe detalii aici.

Astfel, după ce Steaua şi CS Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru mutare şi Vlad a semnat un contract pentru cinci sezoane, portarul în vârstă de 18 ani a efectuat vizita medicală la INMS (Institutul Naţional de Medicină Sportivă), iar de mâine se va alătura lotului pregătit de Nicolae Dică şi va susţine antrenamentele la baza de la Berceni.

La vizita medicală s-a întâlnit cu mai mulţi dinamovişti, Salomao, Nascimento, Hanca, Nedelcearu, Filip, Katsikas, Busuladzic şi Penedo.

Andrei Vlad la Steaua. “E un club uriaş!”

Andrei Vlad a vorbit şi el despre transferul său la Steaua. “Acest transfer este un pas foarte important în viaţa mea, deoarece Steaua e un club uriaş. Îmi doresc să mă acomodez cât mai repede şi să mă impun la această echipă, chiar dacă de acum încolo voi avea lângă mine cei mai buni portari din România”,  a spus Vlad, conform dolcesport.

Andrei Vlad la Steaua. Ce a declarat portarul din LIga 1 la INMS

Andrei Vlad s-a născut pe 15 aprilie 1999, la Târgovişte, a început fotbalul la CSS Târgovişte, iar în 2015 a ajuns la grupele de copii şi juniori ale celor de la CS Universitatea Craiova. Acesta a debutat în Liga 1, într-o partidă cu FC Viitorul, din finalul play-off-ului. A apărat la toate categoriile de vârstă la echipa naţională, iar în prezent este unul dintre jucatorii de baza ai României U19.

Sursă FOTO: sport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!