Fotbal intern

Cum a ajuns Andrei Vlad la Steaua: “400.000 € nu e suma de transfer!”

Modul în care Andrei Vlad a ales să plece de la CS Universitatea Craiova nu a fost privită cu ochi buni de căte oficialii formaţiei oltenilor. Goalkeeper-ul în vârstă de 18 ani a ajuns sub...
11.07.2017 | 11:12
Cum a ajuns Andrei Vlad la Steaua 400000 E nu e suma de transfer

Modul în care Andrei Vlad a ales să plece de la CS Universitatea Craiova nu a fost privită cu ochi buni de căte oficialii formaţiei oltenilor. Goalkeeper-ul în vârstă de 18 ani a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică la Steaua, după ce a ales să rezilieze contractul cu trupa pregătită de Mangia.

Oficialii lui CS Universitatea Craiova au făcut tot posibilul să-l suspende pe Andrei Vlad după ce şi-a reziliat contractul, iar Steaua a decis să plătească 400.000 de euro pentru a-l transfera în această vară, dar oltenii sunt în continuare supăraţi pe portarul în vârstă de 18 ani.

“A fost o operaţiune întren agenţii de jucători şi cluburi. Jucătorul a fost o victimă, iar acum acest club va fi primit şi mai ostil decât înainte. Suma plătită nu este o sumă de transfer, pentru că la finalul sezonului, el devenea liber de contract, iar orice club plătea 50.000 de euro îl lua.

Suma de 400.000 de euro consemnează daunele şi prejudiciile care s-au adus clubului nostru. E o situaţie în premieră naţională când un jucător component al naţionalelor de juniori dezertează în felul acesta”, a spus Marcel Popescu, managerul general al celor de la CS Universitatea Craiova.

Salariu de 10.000 de euro

Gigi Becali a ţinut să îi răspundă lui Marcel Popescu şi a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Andrei Vlad.

“Situaţia era dificilă. A venit tatăl lui la mine şi mi-a zis că nu mai vrea să lase jucătorul acolo. Eu i-am transmis că nu o să iau jucători cu probleme, că nu mă bag. Steaua risca să fie suspendată două perioade de transferuri. Nu l-am luat abuziv. Şi-a reziliat contractul şi a venit la mine, dar eu l-am refuzat prima dată. M-a sunat cineva de la o echipă din Liga 2 că mă ajută să-l iau. A merg acolo şi apoi a semnat cu Steaua. Andrei Vlad e jucătorul Stelei. Are un salariu de 10.000 de euro pe lună. El valorează cât Hanca şi Filip la un loc. Un jucător ca ăsta trebuie să fie liniştit ca să crească n valoare, să fie familia liniştită. Cred că după 3-4 meciuri el o să apere”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Andrei Vlad la Steaua. Cum a ajuns la FCSB. Super dezvaluiri

50.000 de euro este cota lui Andrei Vlad, conform transfemarkt

Tags: