Sport

Andrei Vlad nu se dezminte. A greșit grav și în derby-ul cu CFR Cluj

Portarul FCSB-ului a greșit grav la golul prin care ardelenii au majorat avantajul în primul meci direct din acest sezon.
29.08.2021 | 22:29
Andrei Vlad nu se dezminte A gresit grav si in derbyul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Iertat după seria de erori impardonabile comise în ultima perioadă și culminate cu golul de cascadorii râsului încasat în manșa retur a duelului cu Șahtior Karagandy – care a consfințit eliminarea din Conference League – Andrei Vlad a îngropat-o din nou pe FCSB.

La doar 11 minute distanță de startul celei de-a doua reprize, tânărul goalkeeper a respins greșit o centrare aparent banală expediată de Cristi Manea, permițându-i astfel campioanei en-titre, CFR Cluj, să-și dubleze avantajul.

ADVERTISEMENT

La acest scor, deja începea să se contureze primul eșec al lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor, chiar în fața echipei cu care se încorona campion al României în stagiunea precedentă.

Andrei Vlad, gafă incredibilă în derby-ul cu CFR Cluj

În așteptarea lui Dan Petrescu, antrenorul ales de finanțatorul Neluțu Varga pentru a-l înlocui pe Marius Șumudică, CFR Cluj a făcut instrucție cu FCSB. După gafa incredibilă a lui Andrei Vlad, Ciprian Deac a dus scorul la 3-0, ca mai apoi Denis Alibec să transforme fără emoții un penalty provocat de același Vlad.

ADVERTISEMENT

Nu este însă, singura gafă comisă în duelurile cu CFR Cluj. Chiar  în stagiunea precedentă, când roș-albaștrii încă erau îndreptățiți să spere la titlu, s-au văzut egalați printr-o execuție cu pământul a cărei traiectorie l-a păcălit pe portar. Inevitabil, Gigi Becali s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa lui.

Nenea Vlad ăsta cam trebuie să își bage mințile în cap, că a început să doarmă pe el. Gata, s-a dus cu dormitul în poartă la FCSB. Păi, am ajuns să am emoții din nou cu Vlad în poartă?

ADVERTISEMENT

Acum un an poate că îl înțelegeam, dar acum nu mai accept așa ceva. A apărat meci de meci că titular și nu mai are nicio scuză”, spunea patronul vicecampioanei la vremea respectivă.

Vlad, pus la zid de Duckadam: „Mi s-a părut destul de arogant”

În altă ordine de idei, discursul rostit la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș – prima în care a fost titular după gafa din Kazahstan – l-a determinat pe Helmuth Duckadam să se lanseze într-o adevărată tiradă la adresa lui Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Mă întrebați dacă Vlad va fi afectat de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme? Nu cred absolut deloc așa ceva. După victoria cu Gaz Metan l-am urmărit la interviul care a urmat partidei.

 Mie, unuia, mi s-a părut destul de arogat și chiar mă întrebam de ce are această atitudine. Dacă ar fi să-i dau un sfat, atunci îi transmit să fie mai modest!

Calități de portar are, dar trebuie să le și arate și poate că mai multă modestie și mai puțină aroganță l-ar ajuta să și aibă prestații la un nivel mai înalt”, a declarat „Eroul de la Sevilla”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo București: 1,95 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT