Sport

Andrei Vlad nu vrea să plece la U Craiova! Gigi Becali: “El vrea în străinătate!” Update exclusiv

Andrei Vlad a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar patronul FCSB a anunţat că-l trimite la U Craiova. Cu toate acestea, portarul i-a transmis că nu vrea să plece în Bănie.
01.08.2021 | 00:04
Andrei Vlad nu vrea sa plece la U Craiova Gigi Becali El vrea in strainatate Update exclusiv
Andrei Vlad nu vrea să plece la U Craiova! Gigi Becali l-a anunţat că nu va mai juca
ADVERTISEMENT
01-08-2021
12:26

Ce a decis Gigi Becali în privinţa lui Andrei Vlad

După ce în cursul dimineţii l-a ameninţat că nu va mai juca la FCSB dacă nu va accepta plecarea la U Craiova, Gigi Becali a revenit asupra deciziei. Patronul “roş-albaştrilor” şi-a dat seama că va pierde bani, astfel că a anunţat că portarul va juca pentru vicecampioana României şi speră că-l va vinde în străinătate, unde şi jucătorul vrea să ajungă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

“Am auzit și eu că nu vrea să plece la Craiova. El vrea în străinătate. Era treaba Craiovei să-l convingă să accepte. Vlad mai are contract cu noi, iar eu nu oblig pe nimeni să facă ceva! Va juca el, va fi titular. E portar de națională. O să apere și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Eliminarea din Conference League, în faţa lui Şahtior Karagandy, a lăsat urma adânci la FCSB, iar Andrei Vlad este jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să-l mai vadă la echipă. Portarul de 22 de ani a gafat la primul gol al kazahilor, iar patronul vicecampioanei României a anunţat că-l trimite la U Craiova.

Andrei Vlad nu vrea să plece la U Craiova, Gigi Becali l-a “condamnat”

FANATIK a aflat că Andrei Vlad nici nu a vrut să audă de o plecare la U Craiova, echipă de unde a fost transferat de FCSB în 2017. Acesta i-a transmis lui Gigi Becali să-l lase să-şi caute echipă, mai ales că planul lui este să prindă o mutare în străinătate.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali l-a anunţat că nu va mai juca la FCSB dacă nu va pleca acum la U Craiova. Nu ar fi primul transfer pe axa pe Bucureşti-Craiova, între două dintre echipele care se luptă la titlu şi în actualul sezon.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Ivan Mamut şi Andrei Burlacu se vor transfera la FCSB, în timp ce Ionuţ Vînă a ajuns la U Craiova, mutări care s-au perfectat sâmbătă. Şi de această dată, dacă Andrei Vlad va ajunge în Bănie, transferul ar putea însemna un schimb de jucători.

ADVERTISEMENT

U Craiova îl cedează pe Mirko Pigliacelli

FANATIK a aflat că Mihai Rotaru i l-a propus pe Mirko Pigliacelli la schimb pentru Andrei Vlad. Italianul este hotărât să plece din Bănie, unde este nemulţumit de faptul că trebuie să se lupte cu David Lazar pentru un loc în primul “11”.

De altfel, la returul cu Laci, când a fost rezervă, FANATIK a prezentat comportamentul ciudat al lui Mirko Pigliacelli din timpul meciului. Portarul de 28 de ani a fost vizibil nemulţumit de faptul că nu este titular şi nimeni din staff-ul echipei nu a putut să-l împace.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat, încă de la finalul lunii mai, că Mirko Pigliacelli ar putea să plece de la U Craiova. Pe lângă faptul că era nemulţumit de faptul că are concurenţă, italianul a avut probleme şi cu cei din staff-ul clubului.

Gigi Becali i-a decis soarta după meciul cu Şahtior Karagandy

La scurt timp după ce FCSB a fost eliminată de Şahtior Karagandy, Gigi Becali a anunţat că l-a contactat pe Mihai Rotaru pentru a-i propune ca Andrei Vlad să se întoarcă la U Craiova.

ADVERTISEMENT

“L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

  • 84 de meciuri a jucat Andrei Vlad la FCSB
  • 1 meci a jucat Andrei Vlad la U Craiova

Cine apără poarta FCSB în meciul cu UTA Arad

După ce aventura europeană s-a terminat rapid, prim obiectiv ratat din acest sezon, FCSB se va concentra pe lupta din competiţiile interne, iar primul adversar din campionat este UTA Arad. Meciul este programat duminică, de la ora 22:00.

FANATIK a aflat că Andrei Vlad nu a făcut deplasarea la Arad, pentru duelul cu UTA, astfel că poarta “roş-albaştrilor” va fi apărată de Cătălin Straton, cel care i-a luat locul şi în meciurile din finalul play-off-ului sezonului trecut.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 1,40 este cota pentru „peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT