Sport

Andrei Vlad, o nouă gafă uriașă în Şahtior Karagandy – FCSB! Ce decizie va lua Gigi Becali?

O nouă gafă de proporții a fost comisă de Andrei Vlad în partida Şahtior Karagandy – FCSB, din manșa secundă a turului doi preliminar din Conference League.
29.07.2021 | 16:45
Andrei Vlad o noua gafa uriasa in Sahtior Karagandy  FCSB Ce decizie va lua Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Deși a început meciul cu o intervenție foarte bună, portarul vicecampioanei României a făcut-o lată în minutul 11.

Vlad a comis o greșeală de începător și formația din Kazahstan a reușit să deschidă scorul.

Gafă de proporții a lui Andrei Vlad în Şahtior Karagandy – FCSB

FCSB a mers în Armenia pentru returul cu Şahtior Karagandy cu avantaj fragil luat în meciul de tur de pe Arena Națională, dar cu încrederea că adversarul este unul modest și calificarea nu poate fi ratată.

ADVERTISEMENT

Însă, startul returului întâlnirii Şahtior Karagandy – FCSB nu a fost cel așteptat de roș-albaștrii”, portarul Andrei Vlad comințând o gafă uriașă prin care echipa din Kazahstan a egalat scorul la general și a pus sub semnul întrebării accederea în faza următoare.

În minutul 11, Bukorac a șutat din marginea careului de 16 metri, iar Vlad a scăpat mingea în față deși balonul era ușor de reținut. Ghnionul portarului a fost că cel care a urmărit foarte atent faza a fost Gabyshev, acesta ”înțepând” mingea în plasă din 7 metri.

ADVERTISEMENT

Becali l-a scos dintre titulari în sezonul trecut

Gafa lui Andrei Vlad va fi probabil un nou prilej pentru finanțatorul Gigi Becali să-l scoată dintre titulari, așa cum s-a întâmplat și în finalul sezonului trecut atunci când l-a acuzat că este principalul vinovat pentru ratarea titlului.

În play-off-ul stagiunii precedente, Vlad a gafat în trei partide consecutive, cu Universitatea Craiova, CFR Cluj și Academica Clinceni, iar la aceasta din urmă a fost înlocuit de rezerva Cătălin Straton.

ADVERTISEMENT

Imediat după eroarea din meciul cu Academica Clinceni, finanțatorul Gigi Becali a anunțat că Vlad va trece pe banca de rezerve, iar titular va fi Straton. ”Îmi pare rău de Vlad, eu l-am susținut, dar nu pot să-l suțin în prostie. Să-l susțin și să te cureți! N-ai cum. El o să joace în sezonul regulat, în play-off va juca Straton”, spunea Becali la acel moment.

Vlad, cu nervii la pământ din cauza erorilor

Nici fanii FCSB nu au fost mulțumiți de prestațiile portarului titular și au susținut decizia patronului de a-l scoate pe Andrei Vlad din poartă. GHeorghe Musatață, liderul peluzei ”roș-albastre” era de părere că Vlad nu poate face față la nivel înalt.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că acele critici ale lui Gigi Becali şi decizia acestuia de a-l scoate din poartă pe Andrei Vlad şi-au spus cuvântul asupra moralului fotbalistului, care a făcut turul vestiarului şi şi-a cerut scuze în fața colegilor.

FANATIK a mai aflat că Andrei Vlad a avut nevoie de câteva zile ca să se liniştească, perioadă în care a luat medicamente de calmare. Anunţul lui Gigi Becali a venit în momentul când fotbalistul de 22 de ani era deja cu nervii la pământ din cauza gafelor.

  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 2,07 este cota pentru „x la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: