Fotbal intern

Andrei Vlad, omul care l-a îngropat pe Gigi Becali. “Trei săptămâni am tras să rămână!”

02.09.2018 | 14:33
Andrei Vlad omul care la ingropat pe Gigi Becali Trei saptamani am tras sa ramana

Andrei Vlad, omul care l-a îngropat pe Gigi Becali. Oficialii celor de la CS Universitatea Craiova sunt de părere că portarul de 19 ani al roș-albaștrilor plătește tribut acum pentru faptul că a fost disperat în urmă cu un an să plece din Bănie și nu a dorit să aștepte în liniște șanse pentru titularizare din partea antrenorilor olteni.

Gigi Becali a pus tunurile la finaul partidei cu Rapid Viena, scor 2-1, pe goalkeeperul Andrei Vlad. Mai mult, patronul vicecampionilor chiar a discutat personal cu tânărul său portar. “I-am zis lui Vlad să suporte toate criticile că ia 10 mii de euro pe lună. E bărbat, o să apere în continuare. I-am spus în felul următor: tu ai greşit pentru că ai vrut să faci pe artistul, să faci paradă. Ai vrut să-ţi acoperi emoţia. Dă în minge din prima, nu te-am luat să fii artist, eşti fotbalist.Nu mi-e frică de nimic cu el . Dacă vor interveni părinţii pentru el, nu va fi un portar mare. El acum e la război. Gata cu părinţii, la revedere. A greșit, a pierdut calificarea, dar asta e! Nu permit la mine la club să ia cineva apărarea, numai eu fac. Așa cum critic, așa tot eu apar!”, a spus Becali.

Andrei Vlad, omul care l-a îngroptat pe Gigi Becali. “Trei săptămâni am tras să rămână!”

Însă FANATIK.RO a luat legătura și cu oficialii celor de la Craiova, iar Silviu Bogdan, omul care se ocupă de centrul de copii și juniori al echipei din Bănie, dar și cel care l-a adus pe Vlad la CSU, ne-a vorbit despre portarul de 19 ani. “Îmi pare rău de situația în care a ajuns Andrei Vlad, dar eu unul nu am ce să îi mai fac acum. Eu l-am ajutat cât am putut de mult și mi-a părut rău că a ales să plece de la Craiova. Vreau să vă spun că noi am tras de el trei săptămâni să rămână la Craiova, dar nu a mai vrut. Nu mai are rost să vorbim acum despre modul în care a plecat pentru că toată lumea știe cum a plecat el de la noi la FCSB.

Andrei Vlad, omul care l-a îngropat pe Gigi Becal
Andrei Vlad, omul care l-a îngropat pe Gigi Becali. Silviu Bogdan în timpul unei conferințe

Eu am încontinuare încredere în calitățile lui Andrei Vlad, dar trebuie să știi să îl crești. E o vorbă la noi: cum îl crești așa îl ai.  Eu îl cunosc de foarte mulți ani deoarece eu am fost cel care l-am adus de micuț la școala mea de fotbal din Bănie, iar ulterior l-am dat la echipa domnului Rotaru. Începuse frumos, avea un viitor frumos la Craiova, dar apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Silviu Bogdan.

Andrei Vlad, omul care l-a terminat pe Gigi Becali. “Trei săptămâni am tras să rămână!”

Deși este omul care l-a terminat pe Gigi Becali, totuși Andrei Vlad rămâne la FCSB chiar dacă foarte mulți oameni l-au sfătuit să plece și să joace sub formă de împrumult la o altă formație. Andrei Vlad a fost transferat de la Craiova la FCSB pentru 400.000 de euro după ce jucătorul a intrat în conflict cu conducerea clubului din Bănie.

Chiad dacă a greșit grav în partida cu FCSB, Mirel Rădoi a decis să îl convoace pe Andrei Vlad la naționala U 21 pentru partidele cu Portugalia și Bosnia.

Citește și Andrei Vlad pleacă de la FCSB? Sfat pentru Gigi Becali. “Dă-l împrumut, e terminat!

Citește și Andrei Vlad a fost făcut praf de Gnohere după meci! Ce s-a întâmplat în vestiar

Tags: