Fotbal intern

Andrei Vlad, out din echipa de start a FCSB-ului! Când revine Cristi Bălgrădean

05.09.2018 | 15:15
Andrei Vlad out din echipa de start a FCSBului Cand revine Cristi Balgradean

Cristi Bălgrădean şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul disputat de FCSB pe terenul celor de la FC Viitorul Constanţa, scor 4-1, iar Andrei Vlad e out din echipa de start a vicecampioanei României.

Cristi Bălgrădean s-a “rupt” în meciul FC Viitorul Constanţa – FCSB, scor 1-4, din etapa a 6-a a Ligii 1 Betano. “Pufi” a acuzat o problemă musculară după o oră din jocul de la Ovidiu, iar în minutul 64 a fost schimbat de Andrei Vlad, cel care a apărat poarta vicecampioanei României în meciul retur cu Rapid Viena, scor 2-1, şi cel cu FC Botoşani, scor 2-2, de pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

Andrei Vlad, out din echipa de start a FCSB-ului

Deşi a gafat uluitor în meciul cu Rapid Viena, atunci când FCSB a fost eliminată din drumul spre grupele Europa League, Andrei Vlad nu a fost scos din primul 11 al FCSB-ului, deoarece rezerva lui a fost Răzvan Ducan, un portar în vârstă de 17 ani. Astfel, Nicolae Dică a decis să-l titularizeze pe internaţionalul român U19 şi în meciul cu FC Botoşani, atunci când a încasat două goluri.

Bălgrădean revine în poarta FCSB-ului

“Messi al portarilor” o să fie scos din primul 11 imediat după ce se va relua Liga 1 Betano. După pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României cu Muntenegru şi Serbia, FCSB se va deplasa pe terenul rivalei CFR Cluj. Duminică, 16 august, de la ora 21.00, în etapa a 8-a, campioana României va primi vizita echipei pregătite de Nicolae Dică, iar acesta o să fie momentul în care Cristi Bălgrădean va reveni în poarta vicecampioanei.

Cristi Bălgrădean într-un meci al FCSB-ului din Europa League
Cristi Bălgrădean revine în primul 11 al FCSB-ului, iar Andrei Vlad e out

Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad

Cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro, Andrei Vlad a fost desfiinţat de Gigi Becali la finalul meciului FCSB – Rapid Viena, scor 2-1, în play-off-ul Europa League. “Dacă nu ai portar, nu ai cum să te califici. Era mingea afară un metru, el o băga în gol. I-am zis lui Meme să nu mai facă circ, să nu mai danseze. El dansează în poartă. O să îo zic, băi copile, nu mai dansa. Eu l-am furat de la Craiova, asta e pedeapsa. El are talent, dar… 2-0 să ai la pauză şi să nu te califici. Nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că e distrus. Are vreo vină Dică când un portar bagă mingea în poartă? Vina e a mea când trebuia să mai luăm un portar. Trebuia să îl ţinem şi pe Stăncioiu”, a spus Gigi Becali după meciul Rapid Viena în care Andrei Vlad a gafat.

În vârstă de 19 ani, Andrei Vlad a ajuns la FCSB în iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Pentru vicecampioana României a jucat în 14 meciuri, iar pentru echipa naţională a României U19 a debutat pe 6 octombrie 2016 şi a bifat 4 selecţii.

“Am auzit de el când am plecat din Craiova, mi-au zis că era la echipa a doua şi că gafa şi acolo. El are calităţi, dar nu pentru FCSB. Trebuie să joace la un club unde nu e presiune”, spunea Victor Piţurcă despre fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 400.000 de euro.

300.000 de euro este cota lui Andrei Vladm conform transfermarkt.com