Fotbal intern

Andrei Vlad, pe urmele lui Stanciu? “Cel mai mare transfer din România”

21.06.2018 | 13:47
Andrei Vlad pe urmele lui Stanciu Cel mai mare transfer din Romania

Andrei Vlad, pe urmele lui Stanciu? Portarul de la FCSB este văzut de către agentul său, Anamaria Prodan, drept următorul mare transfer din România. După ce Nicolae Stanciu i-a adus lui Gigi Becali suma de 10 milioane de euro, după ce l-a vândut în Belgia, la Anderlecht, cea care îl impresariază pe goalkeeper spune că cifrele de transfer ale acestuia le vor depăşi pe ale actualului jucător de la Sparta Praga.

Anamaria Prodan este de părere că Andrei Vlad va reuşi să-l scoată din poartă pe  Cristi Bălgrădean şi va deveni titular la FCSB, după care va pleca pe cea mai mare sumă de transfer din România:

Portarul Andrei Vlad, pe urmele lui Stanciu?

“Gigi are jucători buni, cei mai buni tineri din România. Am încredere in Man, cred că e cel mai valoros jucator din România. La fel şi în Andrei Vlad. Dacă Vlad joacă un an titular, se va vinde cu cea mai mare sumă pe care s-a vândut vreodată un jucător din România. Va prinde poarta, o să vedeţi”, a spus Anamaria Prodan la PRO X.

Andrei Vlad în tricoul echipei naţionale de tineret
Andrei Vlad în tricoul echipei naţionale de tineret

“Băiatul ăsta, pustiul, i-am spus: Bă, ce spune lumea nu mă interesează. Mie mi-ai dat siguranţă, probabil ai emoţii. Ca să scapi de emoţie singura solutie este rugăciunea. Nu ştiu dacă faci, dacă ştii, dar asta este singura solutie… Rugăciunea! Dacă faci rugăciune… Emoţia persistă şi o ai şi când este mingea departe de poartă. Dacă faci rugăciunea, atunci când se aproprie mingea de poartă, nu mai bate inima aşa de tare. Nu mai există mai există intensitate mare pentru că eşti în rugăciune”, Gigi Becali, patron FCSB