Fotbal intern

Andrei Vlad pleacă de la FCSB! La ce echipă a fost împrumutat

10.01.2019 | 18:49
Andrei Vlad pleaca de la FCSB La ce echipa a fost imprumutat

Portarul Andrei Vlad pleacă de la FCSB, el urmând să fie împrumutat la Dunărea Călărași. În această perioadă de transferuri, vicecampioana Ligii 1 Betano a mai trimis doi jucători sub formă de împrumut la formația pregătită de Dan Alexa, Daniel Benzar și Ianis Stoica.

”Întrebarea pe care mi-o pun eu e ce facem cu postul de portar. Am înțeles că Andrei Vlad a fost împrumutat la Dunărea Călărași. Trebuie să vină un portar. Acolo văd eu o problemă. Acum rezervă e un copil de la tineret, care e prea tânăr. Cred că acolo avem nevoie. Mă gândesc că în situația în care l-au împrumutat sau o să-l împrumute au deja un plan”, a declarat președintele de imagine al ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

Andrei Vlad a plecat cu FCSB în cantonamentul din Spania
Andrei Vlad a plecat cu FCSB în cantonamentul din Spania

Andrei Vlad pleacă de la FCSB: ”Trebui să aduci un portar cu experiență”

”Dacă ai reuși, ar trebui să aduci un portar cu experiență. Dar care să fie la un moment dat dispus să fie și rezervă. Cred că s-a renunțat prea ușor la Stăncioiu. Cred că era bun. Nu cred că avea probleme să fie rezervă. Plus că puteai să-l folosești oricând, era un portar cu exepriență, care nu avea nevoie de foarte multe meciuri, cum avea nevoie Andrei Vlad”, a mai spus Helmuth Duckadam despre plecarea lui Andrei Vlad de la FCSB.

Finanțatorul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a anunțat încă de la începutul anului că Andrei Vlad va fi împrumutat la o formație unde să joace: ”MM Stoica mi-a zis să luăm un portar mai în vârstă ca să-l dam pe Vlad să apere”. Portarul în vârstă de 19 ani a fost adus la FCSB în vara anului 2017 de la U Craiova, Gigi Becali plătind pentru transferul său suma de 400.000 de euro.