Sport

Andrei Vlad, pregătit pentru FC U Craiova – FCSB: ”Am trecut peste nişte momente destul de grele”

Portarul lui FCSB Andrei Vlad se întoarce în Bănie după patru ani și a prefațat meciul cu FC U Craiova.
16.09.2021 | 17:47
Andrei Vlad pregatit pentru FC U Craiova  FCSB Am trecut peste niste momente destul de grele
ADVERTISEMENT

FC U Craiova și FCSB se înfruntă, sâmbătă, în primul meci șoc al etapei a 9-a în Liga 1. Înfruntarea dintre cele două mari rivale era una dintre cele mai așteptate ale campionatului, în urmă cu ani de zile.

De-a lungul vremii adversitatea dintre fanii olteni, oricare ar fi echipa preferată, și suporterii roș-albaștrii a devenit una dintre cele mai mari din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, avertisment pentru colegii lui înaintea meciului cu FC U Craiova

Sâmbătă, de la ora 20:00, FC U Craiova și FCSB se întâlnesc într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale prime părți a campionatului.

Finanțatorii celor două cluburi sunt foarte buni prieteni, dar și ”dușmani declarați” atunci când echipele lor se înfruntă. Craiovenii nu traversează un moment foarte bun, iar acest lucru i-ar putea mobiliza suplimentar pentru jocul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

”O să fie un meci destul de greu, ei vin după un rezultat negativ şi cred că au puţină presiune şi vor să demonstreze că nu este aceea faţa lor”, a avertizat portarul roș-albaștrilor, Andrei Vlad, ajuns la vicecampioana României după o perioadă importantă petrecută la cealaltă echipă din Bănie.

Portarul mărturisește că s-a simțit bine în perioada în care a evoluat în Oltenia, dar că acest lucru nu mai contează. Dorința lui este ca FCSB să se impună pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc să mergem să îmi fac treaba să câştigăm. Nu a fost un început de sezon foarte bun pentru mine, dar uşor, uşor trebuie să mă reglez, am trecut peste nişte momente destul de grele.

Când aperi şi o faci bine, eşti cel mai bun. Când greşeşti, îţi asumi şi trebuie să o iei de la capăt”, a mai adăugat fotbalistul cotat la 900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a refuzat să se întoarcă în Bănie

Portarul vicecampioanei a început modest actualul campionat. Câteva erori în primele etape aproape că l-au relocat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova, echipă de la care a ajuns în urmă cu patru ani la FCSB.

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a fost atât de dezamăgit de evoluțiile portarului său, încât l-ar fi sunat pe patronul celor de la U Craiova pentru a-i propune să-l reprimească pe Vlad în echipă.

FANATIK a aflat că fotbalistul s-a împotrivit și i-a transmis lui Becali că nu are de gând să se întoarcă în Oltenia și că dacă tot e să plece de la FCSB să i se caute  echipă în străinătate.

În cele din urmă părțile au revenit la sentimente mai bune, iar instalarea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor a reprezentat o nouă șansă pentru fostul semifinalist al Campionatului European de tineret.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,40 este cota pentru „total goluri: 3-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT