Sport

Andrei Vlad, primul meci ca titular la FCSB după 7 luni! Cum s-a descurcat portarul în confruntarea cu UTA Arad

Andrei Vlad a început şi a încheiat cu gol primit meciul cu UTA Arad. Portarul celor de la FCSB a revenit între buturi după 7 luni, dar nu i se poate imputa nimic.
19.10.2022 | 23:59
Andrei Vlad primul meci ca titular la FCSB dupa 7 luni Cum sa descurcat portarul in confruntarea cu UTA Arad
Andrei Vlad a revenit între buturile FCSB la meciul de la Arad. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost titularizat la FCSB după şapte luni, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Gafa cu FC Argeş de la începutul lunii martie l-a costat scump pe portar, care i-a lăsat locul între buturi lui Ştefan Târnovanu pentru play-off-ul din sezonul trecut şi începutul din acest sezon.

Andrei Vlad, primul meci ca titular la FCSB după 7 luni! Nebunie în meciul de la Arad

FCSB a încheiat la egalitate, 2-2, cu UTA Arad, în prima etapă din Cupa României Betano. Roş-albaştrii au avut 2-1 până în minutul 90+5, când a fost nevoită să joace cu trei! oameni mai puţin, după eliminările lui Bouhenna (84), Radunovic (90+1) şi Tavi Popescu (90+3). Postolachi a egalat în ultimul minut din prelungiri.

ADVERTISEMENT

Pentru Andrei Vlad meciul a început în cum se putea mai prost. În minutul 7, Rareş Pop a fost găsit singur în careu de o centrare a lui Stahl şi a deschis scorul după un şut deviat, care nu i se poate imputa portarului.

UTA Arad a avut prezenţe sporadice în atac, roş-albaştrii preluând controlul meciului atât pe teren, cât şi pe tabelă. Radunovic a egalat din penalty, în timp ce Rădăslăvescu a adus avantajul pentru FCSB în debutul părţii secunde.

ADVERTISEMENT

Golurile nu i se pot imputa portarului de la FCSB!

Centralul Andrei Cojocaru a încins finalul de meci. A acordat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii pentru fotbaliştii FCSB. Bouhenna (84) a fost eliminat pentru că l-a aplaudat ironic pe “central” după un cartonaş galben, în timp ce Radunovic (90+1) şi Tavi Popescu (90+3) au fost scoşi din teren pentru cumul de cartonaşe galbene.

Virgiliu Postolachi a adus egalarea în minutul 90+5 cu un şut din şase metri, care a fost aproape să fie respins de Andrei Vlad. Portarul de la FCSB a avut o evoluţie bună, cu intervenţii oportune în cele mai multe momente, fără să i se poată imputa golurile.

ADVERTISEMENT

Cele mai importante faze ale lui Andrei Vlad în acest meci: 

Min. 7: Fără vreo vină la golul lui Rareş Pop. Arădeanul a preluat în centrul careului şi mingea a intrat în poartă după o deviere.

Min. 24: A avut emoţii la un corner bătut de UTA. A respins cu emoţii o minge plouată în careu.

Min. 33: Intervine la o centrare în faţa lui Jobello. Reuşeşte să prindă mingea, deşi a scăpat-o în primă fază.

ADVERTISEMENT

Min. 55: Scoate excelent şutul puternic al lui Stahl.

Min. 69: A ieşit să degajeze o minge în faţa lui Otele, însă s-a ciocnit de atacantul arădean şi a acuzat o accidentare.

Min. 90+5: A fost aproape să scoată şutul lui Postolachi, singur cu poarta.

Andrei Vlad va lua din nou loc pe bancă!

Andrei Vlad se va întoarce pe banca de rezerve la meciurile următoare şi în acest sezon este doar portarul de Cupa României Betano pentru FCSB. Cel care în urmă cu câţiva ani era poreclit “Messi al portarilor” trebuie să îşi aştepte din nou şansa, după gafele din trecut care îl bântuie şi azi.

“Andrei Vlad este un portar care a avut momente foarte bune la FCSB. Târnovanu i-a luat faţa, dar el se antrenează bine, dar i-am spus că atunci când am nevoie de el, vreau să dea totul”, Nicolae Dică

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad
  • 23 de ani are portarul celor de la FCSB

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT