Fotbal intern

Andrei Vlad, pus sub lupă de Helmuth Duckadam: „Strică și laudele”. Exclusiv

08.02.2021 | 17:31
Andrei Vlad pus sub lupa de Helmuth Duckadam Strica si laudele Exclusiv
ADVERTISEMENT

Prestația lui Andrei Vlad a fost analizată de Helmuth Duckadam, iar fostul mare portar consideră că tânărul de 21 de ani are o parte din vină la golul marcat de Academica Clinceni.

Echipa lui Toni Petrea a pierdut primul meci pe teren propriu după nu mai puțin de șapte luni, chiar în fața jucătorilor cu care FCSB reușea să obțină cele mai mari performanțe din ultimii ani, care aveau niște polițe de plătit.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu fosta mare glorie a Stelei, Helmuth Duckadam, care a analizat prestația lui Andrei Vlad din partida cu Academica Clinceni, însă consideră că Ovidiu Popescu a greșit în aceeași măsură.

Helmuth Duckadam a analizat pentru FANATIK prestația lui Andrei Vlad: „Trebuia să iasă!”

Cine a greșit la golul marcat aseară de Clinceni?

– „Acolo greșeala e împărțită. Vlad trebuia cu siguranță să iasă, iar fundașii nu au făcut marcaj corect. Deci 50-50. În momentul în care stai pe linia porții și îți vine mingea din șase metri nu ai nicio șansă. Doar dacă te lovește mingea! Trebuia să iasă. Clar. Ovidiu Popescu trebuia să facă un marcaj mult mai strâns.

ADVERTISEMENT

În minutul 63, de data asta a ieșit… aproape 30 de metri.

– Dumnezeu știe ce a vrut să facă. În ultimele partide chiar a apărat bine, dar… strică și laudele! În ultimele meciuri nu a mai arătat la fel de multă siguranță în ultimele două meciuri.

„Straton e un portar bun, dar se va miza pe Andrei Vlad”

Ar trebui să i se dea o șansă și lui Straton?

– Straton chiar e un portar foarte bun! Numai că se va miza pe Andrei Vlad acum. E clar. Și pentru lotul de tineret, să prindă experiență. Nu cred că Straton are prea multe șanse. Erori fac și portarii mai experimentați. Nu cred că e principala problemă. Vlad va crește în continuare și la echipa națională de seniori eu cred că trebuie folosiți portarii tineri.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB miercuri în Cupa României… va fi mai diferit față de campionat?

– Nu, nu. Cred că FCSB va juca cu prima echipă. Cupa este un obiectiv pentru ei, mai ales că se joacă cu Dinamo! Va fi un meci interesant, vedem…

Cum vi se pare Vukusic?

– Ce poți să spui despre un atacant care a jucat o repriză? Sau orice fotbalist. Cu Dinamo nu s-a mișcat rău. Putea marca. Ca să fii un atacant bun trebuie să fi și jucat! Ceea ce nu prea este cazul la FCSB (n.r. râde)”, a declarat Helmuth Duckadam în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 20 de meciuri a jucat Andrei Vlad în acest sezon la 21 de ani
  • 15 goluri a primit portarul FCSB
  • 10 meciuri fără gol primit are goalkeeper-ul lui Toni Petrea
  • 700.000 de euro e cota lui Vlad
  • 5 meciuri a apărat Cătălin Straton în acest sezon la 31 de ani
  • 8 goluri a primit fostul portar al lui Dinamo și 1 meci fără gol primit
  • 350.000 de euro e cota lui Straton conform transfermarkt
ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 11,75 este cota pentru „se califică FCSB la penalty-uri”. Vezi aici toate cotele!