Portarul Stelei, în atenţia naţionalei României de tineret: “Sunt cu ochii pe el”

Daniel Vlad    Sergiu Preda   
în Fotbal intern
11/09/2017, 11:42
Portarul Stelei, în atenţia naţionalei României de tineret: “Sunt cu ochii pe el”

Andrei Vlad este aproape de echipa naţională, deşi momentan este vorba doar despre selecţionata U 21 a României. Chiar dacă Steaua a mâncat bătaie la Ovidiu, cu scorul de 1-0, de la Viitorul, totuşi evoluţia puştiului de 19 ani din poarta roş-albaştrilor l-a mulţumit pe antrenorul naţionalei de tineret Daniel Isăilă, cel care a mărturisit pentru FANATIK.RO că goalkeeperul vicecampionilor poate la orice oră să îi facă concurenţă între buturi lui Ionuţ Radu.

Daniel Isăilă a vorbit pentru FANATIK.RO despre situaţia portarului roş-albaştrilor, Andrei Vlad. “Eu mă bucur foarte mult că cei de la Steaua au decis să îi dea credit cu Andrei Vlad. Eu auzisem lucruri frumoase despre acest copil pe care vă spun sincer că îl am în atenţie de mult timp. În meciul cu Viitorul el a avut o evoluţie curajoasă, iar de acum contează ca el să aibă meciuri la nivel de prima divizie. Însă nu uitaţi că Vlad se luptă pentru titularizare la U 21 cu căpitanul meu de echipă, Ionuţ Radu. Acest portar apără foarte bine în Italia, dar mă bucur că acum are în ţară şi un concurent pe măsură”, şi-a început discursul selecţionerul de tineret.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În continuare Isăilă a mărturisit: “Vlad poate să joace şi la U 19 acolo unde se va duce o altă bătălie importantă pentru calificare, iar Andrei este titularul de drept, dar eu o să îl urmăresc cu atenţie şi pentru U 21. Vlad este unul dintre cei mai promiţători portari din fotbalul românesc şi este păcat să nu profităm de calităţile sale. Mă bucur că antrenorii au început să de credit şi tinerilor în prima divizie”

“Andrei Vlad este Messi al portarilor”

În momentul în care Andrei Vlad s-a transferat, Gigi Becali a mărturisit că a pus mâna pe un ul dintre cei mai de viitori portari din fotbalul românesc. “Clauza de reziliere a lui Andrei Vlad este de 30 de milioane de euro, Nu este un portar bun, ci este ca un Messi al portarilor, este un fenomen, va fi cel mai bun din lume. A semnat un contract pe un an de juniorat plus alţí cinci. Va fi soluţía la U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21 va juca în locul lui Niţă. Şi vom putea folosi ceilalţi zece din teren”, a spus Becali.

Închide ×