Fotbal intern

Andrei Vlad, schimbat la al treilea meci consecutiv în care gafează. Erorile cu Academica Clinceni conturează forma slabă a portarului

10.05.2021 | 22:44
Andrei Vlad schimbat la al treilea meci consecutiv in care gafeaza Erorile cu Academica Clinceni contureaza forma slaba a portarului
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad traversează o perioadă slabă în poarta FCSB-ului, tânărul portar gafând în ultimele trei etape consecutive pe care le-a jucat în play-off. Vlad a fost schimbat în a doua repriză a meciului cu Clinceni de către Cătălin Straton.

Portarul „roș-albaștrilor” a greșit și în prima repriză a duelului cu Academica Clinceni, în primul minut scăpând mingea după un corner bătut de ifloveni, însă a fost salvat de colegi, la primul gol primit de FCSB, Vlad putea ieși pe centrare și putea evita golul lui Cordea, iar la golul doi, marcat de Raul Rusescu, mingea a trecut pe sub Vlad.

ADVERTISEMENT

Astfel, după gafa din duelul cu Craiova, scor 0-2, dar și din confruntarea cu CFR Cluj, scor 1-1, Andrei Vlad gafează și în al treilea meci din play-off.

Andrei Vlad, al treilea meci consecutiv în care gafează

Andrei Vlad a gafat în trei rânduri, în prima repriză a duelului dintre FCSB și Academica Clinceni. Portarul „roș-albaștrilor” ar fi putut să facă mai mult pentru a evita golurile ilfovenilor, în timp ce la gafa din minutul 1, Vlad a fost salvat de colegii săi.

ADVERTISEMENT

Totuși, după prima gafă, Andrei Vlad a resimțit o durere și a primit îngrijiri medicale. FANATIK a anunțat în exclusivitate că portarul FCSB-ului este ieșit din formă, însă patronul FCSB-ului a continuat să meargă pe mâna lui.

„Vlad are perioada aia a lui când e distrat și gafează când nu te aștepți. Nu-l poți scoate din ale lui, singura soluție ca să se trezească e să-l treci pe bancă. Straton nu făcea niciodată gafele pe care le-a făcut Vlad la Craiova și cu CFR Cluj”, spun cei de la echipă.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani este vârsta lui Andrei Vlad

Sezonul lui Vlad a fost mai bun decât precedentele, dar fanii nu îl iartă: „E un bufon!”

Deși în ultimele trei etape, Andrei Vlad a greșit constant, portarul FCSB-ului a avut un sezon bun, în care părea că devină jucătorul de „milioane”, la care visează patronul Gigi Becali. În afară de o greșeală într-un duel cu UTA, când a degajat o minge greșit către Ioan Hora, care a șutat în bară, Vlad nu a mai făcut „celebrele” sale greșeli din sezoanele precedente.

Andrei Vlad a avut o perioadă foarte bună în prima parte a campionatului, motiv pentru care Adrian Mutu a ales să îl titularizeze la meciurile României U21 de la Campionatul European de Tineret, unde Vlad a făcut meciuri remarcabile.

ADVERTISEMENT

„Să nu facem greșeala să-l acuzăm pe Vlad, el a făcut un sezon aproape perfect, n-a fost meci să nu aibă câteva intervenții de excepție și – până acum câteva zile – să evolueze cu o constanță nemaiîntâlnită la un portar atât de tânăr”, a scris și Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, după golul primit de Vlad la ultima fază a duelului cu CFR Cluj.

Din păcate pentru el, gafele recente i-au făcut pe fanii FCSB-ului să își aducă aminte de momentele cheie din trecut, în care Vlad a greșit flagrant. „E un bufon de circ, nu un Buffon”, a răbufnit liderul galeriei la adresa tânărului portar.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT