Sfat pentru Andrei Vlad: “Nu mai face pe eroul!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
04/02/2018, 18:51
Sfat pentru Andrei Vlad: “Nu mai face pe eroul!”

UPDATE, 5 februarie, ora 11:33. Patronul Stelei, Gi

Andrei Vlad a jucat pentru FCSB, în meciul împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, primul său meci în calitate de titular după plecarea lui Florin Niţă. La finalul partidei câştigate de vicecampionii României, cu scorul de 2-1, Gigi Becali a spus că tânărul portar al roş-albaştrilor a apărat foarte bine şi nu i se poate reproşa absolut nimic.

FANATIK.RO a luat legătura cu fostul antrenor cu portarii de la CS Universitatea Craiova, Cătălin Mulţescu, cel care l-a pregătit aproximativ un an de zile pe Andrei Vlad în Bănie. Fiul lui Gigi Mulţescu a acceptat să ne vorbească despre prestaţia goalkeeperului de 18 ani şi i-a transmis acestuia şi câteva sfaturi de care în mod sigur acesta va ţine cont.

“A vrut să facă totul de la primul meci!”

Cătălin Mulţescu este convins că dacă Vlad va trece cu bine peste jocurile cu CFR Cluj, Dinamo şi cele două cu Lazio, atunci acesta va avea un mare viitor la FCSB. “Normal că m-am uitat la meciul lui Andrei Vlad. M-am ataşat tare mult de acest copil şi îi urmăresc cu atenţie parcursul său de la Steaua. În meciul cu Gaz Mediaş el a vrut să facă pe eroul şi nu prea i-a ieşit. Am observat că a fost destul de ezitant la ieşirile din poartă chiar dacă la o fază l-a blocat bine pe un jucător de la Mediaş. Îl sfătuiesc să nu mai facă pe eroul. Sunt convins că el înţelege ce vreau eu să îi transmit. Echipa trebuie să prindă siguranţă cu el în poartă.

Cred că Marius Popa trebuie să poarte nişte discuţii cu Andrei Vlad şi să îi mai pondereze entuziasmul. Trebuie să îi mai reducă din atribuţiuni. Nu poţi să le faci pe toate de la primul meci ca titular. Am observat că Găman şi Larie nu prea l-au protejat bine în unele faze, iar Vlad trebuie să comunice mult mai mult cu fundaşii din faţa sa. Îl va aştepta patru jocuri foarte importante care pot să fie decisive pentru viitorul său, iar dacă el va trece cu bine peste ele, atunci Vlad o să fie unul dintre cei mai buni portari din România”, a spus Mulţescu.

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.