Fotbal intern

Andrei Vlad și-a salvat colegii. Notele FANATIK după FCSB – Universitatea Craiova 0-0

04.04.2021 | 22:51
Andrei Vlad sia salvat colegii Notele FANATIK dupa FCSB  Universitatea Craiova 00
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova 0-0, în etapa a 29-a din Liga 1, un meci în care s-a jucat cu intensitate, dar au lipsit realizările tehnice. Oltenii au dominat jocul și au dat senzația că pot obține prima victorie pe terenul FCSB. Dar la fel de bine puteau fi surprinși pe final.

Universitatea Craiova a dominat-o pe FCSB, pe alocuri chiar categoric, dar s-a lovit de un Andrei Vlad foarte inspirat. Și, alteori, de lipsa de inspirație a jucătorilor din față. Oltenii încheie partida cu senzația că au pierdut două puncte.

ADVERTISEMENT

Jocul oltenilor s-a gripat după lovitura de pedeapsă ratată de Alexandru Cicâldău. Elevii lui Marinos Ouzounidis nu au mai reușit să creeze pericol pentru o defensivă clar permeabilă a celor de la FCSB. Ba chiar au fost dominați în multe momente. Iată notele FANATIK după partida de la Giurgiu.

Andrei Vlad, din nou impecabil. Și „comisarul” Miron, tot în nota obișnuită. Octavian Popescu, iar neinspirat

Andrei Vlad – 8 – A fost cel mai bun jucător de pe teren. Și-a făcut datoria de fiecare dată când a fost pus la încercare. Și nu au fost puține ocazii. Intervenție excelentă și inspirație la lovitura de pedeapsă executată de Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu – 5 – Nu a sprijinit deloc ofensiva, ba chiar a avut ceva momente de nesiguranță pe faza de apărare. Decizia de a-l schimba la pauză a părut firească.

Iulian Cristea – 5 – A luat un galben în minutul 15, dar apoi a reușit să stea departe de pericole. Oricum, nu este un fundaș care să dea siguranță. Depășit ușor și de Camara, în startul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron – 4 – Joc modest. Este foarte lent, motiv pentru care este adesea pus în situații periculoase. Și lovitura de pedeapsă pe care a provocat-o a fost tot ca urmare a faptului că este prea greoi în mișcări. S-a mai scos cu intervenția bună din minutul 80, tot la Ivan.

Risto Radunovic – 6 – A început destul de slab, dar ulterior a reușit să îl controleze pe Camara, deși spaniolul părea într-o bună dispoziție de joc. Poate că ar fi putut fi păstrat și pentru repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru – 6 – A contribuit la faza ofnesivă și a scos un galben pentru Camara. Foarte activ, mereu implicat în fazele de atac ale FCSB.

Adrian Șut – 6 – La prima vedere și-a îndeplinit sarcinile din fișa postului. Dar senzația a fost că Universitatea Craiova a controlat mijlocul în multe momente. Pe final, a început să o ajute pe FCSB să mute jocul în terenul oltenilor.

Răzvan Oaidă5 – S-a văzut foarte puțin în joc. Nu a sprijinit lupta cu experimentații jucători de la mijlocul Universității. A fost scos la pauză, dar problemele echipei sale la mijlocul terenului nu s-au rezolvat.

Olimpiu Moruțan6 –  Activ în prima repriză, a avut și un slalom prin defensiva adversă, încheiat cu o minge bună pentru Tănase. Tot cu o pasă bună pentru Tănase, în minutul 80, s-a evidențiat și în partea a doua.

Florin Tănase – 5 – S-a luptat mult în ofensiva FCSB, dar a dat senzația că nu este suficient sprijinit în lupta cu puternicii fundași ai Craiovei. În partea a doua a avut o ocazie bună, pe care a tratat-o cu superficialitate.

Octavian Popescu – 4 – Majoritatea mingilor pe care le-a jucat au trecut repede în posesia Craiovei. Un joc modest, lipsit de idei. A scos un galben la Mateiu, în minutul 24, singurul lucru bine făcut în prima repriză. Nici în partea a doua nu a făcut mare lucru și a fost în cele din urmă schimbat în minutul 67.

Au mai jucat:

Valentin Crețu – 6 – A intrat în meci cu agresivitate, dar cu lipsă de inspirație. Norocos că a scăpat de un galben pe care îl putea încasa din primele minute pe teren. Și-a mai reglat apoi jocul, putea să și marcheze pe final.

Ionuț Panțîru – 6 – Nu a adus prea mult pe faza ofensivă, dar defensiv a fost OK.

Ionuț Vînă – 5 – Nu a rezolvat problemele pe care echipa sa le-a avut la mijlocul terenului. Apatic, neinspirat, aproape inexistent pe teren.

Andrei Istrate – A avut o ocazie la prima fază după intrarea pe teren, dar șutul său a fost modest.

Gabriel Simion – A jucat puțin, nimic notabil.

Andrei Ivan i-a torturat pe lenții fundași de la FCSB. Dar oltenii nu au fost inspirați în fața porții

Mirco Pigliacelli – 7 Nu prea a fost pus la încercare prea mult de fotbaliștii de la FCSB. Dar și-a făcut datoria când a fost nevoie de el. Este și un lider al defensivei.

Ștefan Vlădoiu – 5 Multe pase greșite, adesea depășit de adversari. Singurul lui noroc a fost lipsa de inspirație a lui Popescu, pe partea sa. Jocul său a fost ceva mai bun în partea a doua.

Paul Papp – 6 S-a descurcat destul de bine, nici nu a fost prea mult pus la încercare la faze în viteză. A ieșit accidentat în minutul 70.

Marius Constantin – 6 Nu a avut faze care să îl solicite prea mult, dar le-a rezolvat bine pe majoritatea celor care au apărut.

Bogdan Vătăjelu – 6 – O prestație destul de bună pe flancul stâng. A scos un galben la Cristea, a fost activ în ofensivă și destul de sigur în apărare.

Alexandru Mateiu – 4 Foarte lent în centrul terenului, a și greșit câteva pase. A comis și câteva faulturi, risca o eliminare. Ceva mai bine în partea a doua, dar oricum foarte puțin pentru pretențiile de la el.

Dan Nistor – 6 Activ în centrul terenului, a părut să domine acea zonă a terenului. A luat un galben în minutul 44, pentru un fault destul de dur. În partea a doua s-a stins ușor, mai ales pe final.

Juan Camara – 6 A dat senzația că poate domina acel flanc, în care Octavian Popescu nu venea în sprijin. Dar a avut câteva faze în care s-a complicat. A avut o pătrundere bună în minutul 5, cu dribling și pasă bună pentru Ivan. Per total a dat senzația că poate mult, dar reușește prea puțin.

Alexandru Cicâldău – 5 Joc bun până la un punct, chiar dacă poate se aștepta mai mult de la el după prestația din Armenia. A dat, totuși, senzația că poate crea oricând ceva periculos. Dar nota sa scade după ce a ratat un penalty. Mai ales că și jocul a fost mai modest după.

Ștefan Baiaram – 5 Parcă insuficient de activ pe acel flanc stâng, unde părea că ar fi o pâine de mâncat cu un Ovidiu Popescu departe de cea mai bună formă. I-a lăsat locul lui Koljic, în minutul 79.

Andrei Ivan – 7 A început meciul modest, cu o preluare ratată, la o fază care putea duce la deschiderea scorului, încă din minutul 5. Dar apoi pur și simplu i-a torturat pe fundașii adverși cu viteza sa. Trebuia să fie mai precis la finalizare. Un plus și pentru penalty-ul pe care l-a scos la faultul lui Miron.

Au mai jucat

Mihai Bălașa – 6 I-a luat locul lui Papp, accidentat, în minutul 70. S-a descurcat bine în fața unor atacuri ceva mai insistente ale FCSB pe final.

Elvir Koljic. A jucat doar 11 minute, s-a remarcat totuși cu o deviere bună pentru Andrei Ivan, care a ratat dintr-o poziție bună.

Mihai Căpățînă. A jucat foarte puțin, nimic notabil.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT