Fotbal intern

Andrei Vlad, taxat de Harlem Gnohere! Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB-ului

06.09.2018 | 08:53
Harlem Gnohere şi Andrei Vlad în meciul cu Rapid Viena. Bizonul l-a taxat pe portarul FCSB-ului

Andrei Vlad a fost taxat de Harlem Gnohere la finalul meciului FCBS – Rapid Viena, scor 2-1, din manşa a doua a play-off-ului Europa League. Golul încasat de portarul în vârstă de 19 ani i-a furat vicecampioanei României posibilitatea de a juca în grupele EL.

Anamaria Prodan, impresarul lui Andrei Vlad, a vorbit despre momentul în care Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, a fost penalizat de Harlem Gnohere, golgheterul “roş-albaştrilor” şi unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul pregătit de Nicolae Dică. Aceasta susţine că “Bizonul” nu a avut o reacţie agresivă la adresa lui Andrei Vlad, dar că atacantul francez i-a reproşat golul încasat în returul cu Rapid Viena.

Harlem Gnohere l-a taxat pe Andrei Vlad la finalul meciului FCSB – Rapid Viena

Mai mult, Anamaria Prodan a ţinut să se implice în “duelul” dintre Andrei Vlad şi Harlem Gnohere, iar impresarul i-a trimis “Bizonului” un mesaj prin care i-a cerut să aibă grijă, deoarece portarul e doar un copil şi poate să se piardă definitiv dacă este taxat de jucătorii mari din lotul FCSB-ului. Anamaria Prodan a lăsat să se înţeleagă că şi Mihai Bălaşa a avut partea lui de vină pentru golul încasat de gruparea “roş-albastră” pe “Arena Naţională”.

“El nu mai are contract cu nimeni, dar suntem prieteni. Nu am zis acolo ce a făcut. Şi asta i-am scris lui Harlem. ‘Ai grijă, că e un copil şi, dacă voi cei mari puneţi presiune pe el, atunci el se va pierde definitiv’. Aşa cred eu. Nu i-a făcut nimic, nu l-a bătut, dar e i-a făcut şi era firesc, că el dăduse gol, toată echipa era euforică, erau calificaţi şi Vlad… Şi asta cu a greşit, că îl auzeam şi pe Duckadam, domne’, ce greşeală, a respins în faţă, a respins lateral. Bălaşa s-a sucit, s-a învârtit şi s-a întâmplat nenorocirea”, a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Andrei Vlad la pământ în meciul FCSB - Rapid Viena, scor 2-1, din play-off-ul Europa League
Andrei Vlad în meciul FCSB – Rapid Viena 2-1, meci din play-off-ul Europa League

Gigi Becali l-a criticat pe Andrei Vlad

Harlem Gnohere nu a fost singurul care l-a penalizat pe Andrei Vlad la finalul meciului FCSB – Rapid Viena. Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, l-a desfiinţat pe goalkeeperul în vârstă de 19 ani, despre care susţinea că a dansat în poartă şi nu a jucat ceea ce trebuia. “L-am sunat pe Meme şi i-am zis, ce dansează el în poartă, ce e circăria aia. Măi copile, ai talent, nu mai dansa, mă, în poartă. Nu ne dădeau gol niciodată, putea să dea şi Gnohere când a scăpat acolo, era 3-0. Aşa a vrut Dumnezeu, vina e a mea, eu l-am furat pe portar, prin portar m-a pedepsit. Niciodată nu îmi aduc aminte să fi vrut o calificare de genul ăsta şi să o fi ratat. Ca acum, niciodată, să ai 2-0 la pauză, nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că e distrus, ce să-i spun eu, că e cu capul în nori el. Are Dică vreo vină când bagă un portar mingea în poartă? Dică era calificat! Vina e a mea că trebuia să mai luăm un portar sau să îl ţinem pe Stăncioiu, el crede că e la dans, cu ăsta nu luăm campionatul”, a spus Gigi Becali.