Fotbal intern

Andrei Vlad, gafă de proporții în FCSB – Poli Iași! Verdictul: “Nu mai are ce căuta în poartă cu Guimaraes”

18.08.2019 | 23:35
Andrei Vlad gafa de proportii in FCSB  Poli Iasi Verdictul Nu mai are ce cauta in poarta cu Guimaraes
Andrei Vlad a fost ironizat de fani înainte de FCSB - Poli Iaşi (sursă foto: sportpictures.eu)

Andrei Vlad a fost ţinta ironiilor înainte de FCSB – Poli Iaşi. Portarul de 20 de ani nu mai este dorit de fani între buturile vicecampioanei României. Iar meciul le-a dat dreptate, Vlad fiind vinovat clar cel puțin la unul din golurile Iașului. 


UPDATE, 18 august, ora 23:20/ La finalul meciului cu Poli Iași, Helmuth Duckadam, portarul legendar al formației “roș-albastre”, l-a acuzat pe Andrei Vlad pentru greșeala făcută și a declarat că tânărul goalkeeper ar trebui trecut pe bancă pentru meciul cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League, iar titular ar trebui să revină Cristian Bălgrădean. ”Gata, nu mai are ce căuta în poartă cu Guimaraes. E nevoie de mai multă experiență”, a fost declarația ”eroului de la Sevilla”.


UPDATE, 18 august, ora 22:50/ Andrei Vlad a greșit decisiv în meciul de la Pitești. După eroarea sa din minutul 73, Florian Loshaj a reușit să marcheze pentru Poli Iași golul care a închis tabela.
VIDEO cu gafa portarului


Cum l-au ironizat fanii pe Andrei Vlad înainte de FCSB – Poli Iaşi

După ce au văzut formula de start pentru FCSB – Poli Iaşi, fanii vicecampioanei României l-au luat la ţintă pe Andrei Vlad. Suporterii l-au cerut pe Cristian Bălgrădean în poartă şi l-au ironizat pe fotbalistul de 20 de ani.

“De ce acest Vlad în poartă?”, “Nu trebuie să avem un paralel în poartă precum Vlad”, “E varză săracul Vlad! Cred că doar să se accidenteze mai are şanse să joace Bălgrădean! Şi asta din cauza antrenorului Becali”, “Vlad, sincer, este cel mai slab portar din istorie, sunt de acord, nici echipa nu are o formă bună, dar el săracul e pe lângă, nu îmi place deloc”, “Vlad stă degeaba în poartă” sau “De ce nu intră Bălgrădean?”, au fost reacţiile suporterilor FCSB când au văzut că Andrei Vlad este titular.

Andrei Vlad a fost ironizat de fani înainte de FCSB - Poli Iaşi (sursă foto: sportpictures.eu)
Andrei Vlad a fost ironizat de fani înainte de FCSB – Poli Iaşi (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce aşteptări au fanii FCSB de la meciul cu Poli Iaşi

Înainte de meciul cu Poli Iaşi, FCSB ocupă locul 11 în campionat, cu o victorie, o remiză şi trei înfrângeri. Fanii formaţiei antrenate de Vergil Andronache sunt convinşi că echipa nu poate să obţină un rezultat bun contra moldovenilor şi că va continua forma slabă.

“Iar luăm 2-0 de la pauză”, “X2 clar la meciul cu Poli Iaşi”, “Nu dăm gol azi”, “1-2, este jalnică echipa asta”, “E meci de 2 solist”, “O nouă etapă, o nouă înfrângere”, “Facem egal cu Poli Iaşi, dar cred că o să pierdem din nou”, “Sunt stelist de vreo 25 de ani, dar cu echipa asta sigur pierdem” sau “Merită pus la pariuri, 2 solist”, au fost mesajele scrise de fanii vicecampioanei României.