Andrei Vlad, titular în România U21 – Ucraina U21 după o pauză de o lună și jumătate! A încasat 13 goluri în șase partide în acest sezon

Francisc Oprea   
în Echipa nationala
10/10/2019, 20:05
Andrei Vlad, titular în România U21 – Ucraina U21 după o pauză de o lună și jumătate! A încasat 13 goluri în șase partide în acest sezon
Andrei Vlad este titular în România U21 - Ucraina U21. Sursă Foto: Sportpictures

Andrei Vlad este titular în echipa națională de tineret a României pentru meciul cu Ucraina. Portarul celor de la FCSB vine după o lună și jumătate de inactivitate, ultima dată jucând în meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaș, când a fost înlocuit de Cristi Bălgrădean după doar 35 de minute de joc.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,45 este cota pentru o victorie a României în meciul cu Norvegia. Vezi aici toate cotele!

Andrei Vlad, primele minute după o lună și jumătate

Andrei Vlad a fost alegerea lui Mirel Rădoi pentru poarta României U21 la meciul cu Ucraina, din a doua etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2021. Tânărul portar vine după o lună și jumătate de inactivitate, ultima dată evoluând pentru FCSB la Mediaș, unde a fost înlocuit după doar 35 de minute de joc.

La meciul cu Gaz Metan, Vlad a acuzat o accidentare și a fost înlocuit de Cristi Bălgrădean. Andrei Vlad are șase partide bifate în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în care a încasat nu mai puțin de 13 goluri, o medie îngrijorătoare de peste două goluri pe partidă.

Andrei Vlad a încasat 13 goluri în șase meciuri disputate în acest sezon. Sursă Foto: Sportpictures
Andrei Vlad a încasat 13 goluri în șase meciuri disputate în acest sezon. Sursă Foto: Sportpictures

Chiar dacă problemele medicale au dispărut, Andrei Vlad nu a revenit în poarta celor de la FCSB, lucru cauzat, cel mai probabil, de gafele făcute în debutul sezonului. Tânărul portar a comis greșeli la meciurile cu Poli Iași, pierdut de echipa sa cu 1-2, și Gaz Metan, când a respins în fața o minge transformată în gol de Darius Olaru.

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB a surprins în momentul în care a încercat să motiveze titularizarea lui Andrei Vlad: “E normal să apere el, e cel mai bun. Poate un plus pentru Vlad în fața lui Mihai Aioani este și experiența europeană“.

Într-adevăr, Andrei Vlad are meciuri disputate în cupele europene, spre deosebire de Mihai Aioani, dar și în Europa League a comis erori. Probabil, cea mai importantă a fost chiar la meciul decisiv pentru accederea în faza grupelor din sezonul trecut, când Vlad a readus în careu o minge ce depășea cadrul porții, intervenție ce a dus la golul calificării celor de la Rapid Viena.

Închide ×