Sport

Cum a ratat Andrei Vlad transferul carierei în Serie A! Suma cerută de Gigi Becali i-a şocat pe italieni. Exclusiv

Andrei Vlad a ratat transferul carierei în Serie A după evoluţiile foarte bune la Campionatul European de tineret. Suma cerută de patronul Gigi Becali i-a şocat pe italieni şi afacerea a căzut.
11.03.2022 | 18:19
Cum a ratat Andrei Vlad transferul carierei in Serie A Suma ceruta de Gigi Becali ia socat pe italieni Exclusiv
Gigi Becali, Andrei Vlad şi bani. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad şi-a pierdut locul de titular din poarta FCSB-ului după gafa din meciul cu FC Argeş. Portarul în vârstă de 22 de ani a fost tras pe linie moartă la roş-albaştrii, locul său între buturi fiind luat de Ştefan Târnovanu.

Cum a ratat Andrei Vlad transferul carierei în Serie A! Italienii l-au remarcat la Euro U21

FANATIK a aflat că Andrei Vlad a fost dorit de o echipă de top 6 din Serie A după evoluţiile bune de la Campionatul European de Tineret din 2021, unde România a încheiat grupa pe locul 3, la egalitate de puncte cu Olanda şi Germania, care au avut golaveraj superior.

ADVERTISEMENT

După turneul final, o firmă de impresariat din Italia şi-a manifestat interesul pentru tânărul jucător. Concret, din informaţiile FANATIK, firma a solicitat celor de la FCSB o hârtie de transfer pentru Serie A cu suma, pentru o echipă din primele 6.

Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro: “Au fost oferte în trecut! Asta este”

Însă, discuţiile au fost sistate după ce italienii au aflat pretenţiile lui Gigi Becali. Întrebat de preţ, patronul celor de la FCSB le-a solicitat 10 milioane de euro pentru Vlad, moment în care cazul a fost închis.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Gigi Becali spune că nu regretă că nu l-a cedat pe Andrei Vlad când a avut oferte: “Au fost oferte în trecut. Asta este. Nu regret că nu l-am dat”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Andrei Vlad, titular în 29 de meciuri în acest sezon! A pierdut poarta după gafa cu FC Argeş

Andrei Vlad a evoluat în acest sezon în 29 de meciuri în acest sezon pentru FCSB, însă a pierdut poarta după o nouă gafă uriaşă, care a dus la înfrângerea de pe terenul lui FC Argeş, 0-1, în finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Portarul în vârstă de 22 de ani a fost lăsat în afara lotului pentru confruntarea cu FC Voluntari, unde a fost titularizat Ştefan Târnovanu. Portarul în vârstă de 21 de ani a fost transferat în 2020 la FCSB, de la Poli Iaşi.

“E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe”

Gigi Becali a declarat după victoria obţinută cu FC Voluntari că este greu ca Andrei Vlad să mai revină în “primul 11”, Ştefan Târnovanu fiind acum varianta numărul 1 la FCSB:

ADVERTISEMENT

“E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă…Plus că la Târnovanu văd un joc de picior mai bun. Vlad are o ezitare, vrea să paseze, nu mai pasează”, a spus Becali la Pro X.

FCSB va evolua în prima etapă din play-off pe teren propriu, într-un meci cu Farul Constanţa. Meciul va avea loc luni, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad
  • 22 de ani are portarul FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 2,22 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT