Fotbal intern

Andrei Vlad, un nou derby de coșmar! Susic și Itu mențin echipa lui Dan Petrescu în lupta pentru titlu. Notele după FCSB – CFR Cluj 0-2

31.07.2020 | 23:48
Andrei Vlad un nou derby de cosmar Susic si Itu mentin echipa lui Dan Petrescu in lupta pentru titlu Notele dupa FCSB  CFR Cluj 02
Andrei Vlad, un nou derby de coșmar! Susic și Itu mențin echipa lui Dan Petrescu în lupta pentru titlu. Notele după FCSB - CFR Cluj 0-2
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat în ultimele 10 minute derby-ul cu FCSB și are șanse reale la titlu. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat cu două goluri marcate în ultimele 10 minute. Susic și Itu au dus echipa pe primul loc înainte de meciul decisiv cu Universitatea Craiova.

Portarul Andrei Vlad a făcut un meci de coșmar. Tânărul portar al celor de la FCSB are o parte de vină la ambele goluri marcate de cei de la CFR Cluj și rămâne de văzut cât va mai avea răbdare Gigi Becali cu portarul adus de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Apărarea FCSB-ului a cedat în ultimele 10 minute, însă echipa lui Toni Petrea nu a contat deloc în atac. Singurele șuturi pe poartă au fost trimise de Cristian Dumitru. De la roș-albaștrii, cel mai activ jucător a fost Ionuț Vînă. Trebuie să menționăm că vedetele Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase nu au fost folosiți în acest meci.

Andrei Vlad, un nou derby de coșmar! Susic și Itu mențin echipa lui Dan Petrescu în lupta pentru titlu. Notele după FCSB – CFR Cluj 0-2

FANATIK vă prezintă notele după FCSB –  CFR Cluj 0-2: 

FCSB: 

Andrei Vlad – 3: A scos din postură de 1 la 1 șutul lui Costache din minutul 13. A rămas pe linia porții la faza golului, unde putea face mai mult. A gafat și la golul doi marcat de Itu.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu – 5: Unul dintre cei mai activi jucători de la FCSB.  A ieșit la pauză.

Andrei Miron – 4: A avut unele ezitări pe faza defensivă. La golul doi a fost depășit ușor de Cătălin Itu.

Iulian Cristea – 5: Activ. A ieșit mereu la joc și când echipa era în posesie a avut și demarcări în lateral. Nu a gafat la goluri, dar nici nu a dat siguranță apărării.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru – 4: A încercat și câteva “floricele”, dar nu a făcut rabat de la efort.

Olimpiu Moruțan – 5: A încercat multe, dar i-au ieșit destul de puține în primele 45 de minute. De remarcat faptul că mereu a încercat să verticalizeze jocul.

Ovidiu Perianu – 4: Curajos, chiar dacă în prima repriză cei de la CFR Cluj au controlat mijlocul, a avut câteva inițiative lăudabile.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă – 6: A salvat in extremis la o ocazie uriașă a celor de la CFR Cluj. Cel mai bun jucător al FCSB-ului. A alergat, a recuperat mingi și a dat câteva pase foarte bune.

Cristi Dumitru – 6: S-a remarcat cu un șut periculos în minutul 60, scos greu de Arlauskis. A fost primul șut pe poartă al roș-albaștrilor.

Andrei Istrate – 4: Cam crud. Apărarea CFR-ului nu a avut emoții să îl blocheze. A fost inexistent.

Adrian Niță – 5: Foarte puține realizări. Puține mingi au ajuns la el și experimentații apărători de la CFR Cluj l-au blocat ușor.

Au intrat pe parcurs:

Alexandru Pantea (min. 45) – 4: A fost agresiv, în sensul bun al cuvântului, însă în final de meci a fost depășit în banda dreaptă.

Andrei Pandele (min. 45) – 4: Inexistent. Nu a adus nimic în jocul celor de la FCSB.

Revelația Cătălin Itu! Intrarea lui pe teren a schimbat CFR-ul

CFR Cluj: 

Giedrius Arlauskis – 6: A apărat șutul periculos al lui Dumitru. În rest, nu a avut prea multă treabă.

Mateo Susic – 7: Fără mari probleme în banda dreaptă. A marcat primul gol al meciului.

Andrei Burcă – 5: Ezitant la unele faze. A pasat aiurea de câteva ori și la unele faze a estimat greșit balonul.

Mike Cestor – 5: Și el cu multe inexactități. Dacă FCSB avea în atac jucătorii mai experimentați, erau mari probleme.

Camora – 6: Constant bun, a încercat să își aducă aportul și pe fază ofensivă.

Luis Aurelio – 4: Fără mari realizări. A făcut un joc șters.

Ovidiu Hoban – 5: A ținut bine mijlocul terenului. Bun în defensivă, cu limitări pe faza de atac.

Ciprian Deac – 5: A alergat mult, a recuperat multe mingi, a fost activ, dar cu puține realizări în atac.

Dodi Joca: A jucat doar 8 minute. Nu a avut timp să se remarce. I-a lăsat locul lui Chipciu.

Billel Omrani – 4: Invizibil. S-a remarcat foarte puțin în joc. A făcut un joc modest în cele 63 de minute în care a fost pe teren.

Valentin Costache – 5: A ratat o șansă uriașă în minutul 12. Foarte bună intervenția lui Vlad. A fost unul dintre cei mai activi jucători ardeleni din prima repriză.

Au intrat pe parcurs:

Alex Chipciu (min. 8) – 5: Fără prea multe realizări. Toată lumea aștepta mai mult din partea lui. A ieșit cu 3 minute înainte de final.

Michael Perreira (min. 63) – 6: Stângaci. A avut câteva tentative eșuate de a pasa și de a finaliza din poziții foarte bune. Și-a spălat toate păcatele cu centrarea de la golul lui Susic.

Cătălin Itu (min. 63) – 7: A avut un șut foarte periculos cu 20 de minute înainte de final, scos greu de Vlad. A reușit să marcheze în minutul 88 golul de 2-0.

Mario Rondon (min. 63) – 4: A fost bine blocat de fundașii adverși. Nu a pus în pericol poarta lui Vlad.

Cătălin Golofca (min. 88): A jucat puțin pentru a putea fi notat.

ADVERTISEMENT
Tags: