Oficial! FCSB nu mai ia portar! “Şi Casillas a fost titular la 18 ani!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 20:32
Oficial! FCSB nu mai ia portar! “Şi Casillas a fost titular la 18 ani!”

Nicolae Dică a dezvăluit că s-a decis ca Andrei Vlad să fie titularul postului nu doar în meciurile de Europa League contra lui Lazio, ci şi în partidele din Liga 1 Betano, informaţie care a fost oferită de FANATIK.RO în cursul zilei de marţi (TOATE DETALIILE AICI). Deşi se spune că va fi complicat pentru FCSB să ia titlul cu un portar de 18 ani, Gigi Becali şi Nicolae Dică vor merge pe mâna goal-keeper-ului venit de la CSU Craiova. 

“Au fost şi alţi portari care au devenit titulari la 18 ani. Gândiţi-vă la Casillas, la Real Madrid, ce presiune era pe el acolo. Eu zic că trebuie să-i dăm încredere lui Andrei Vlad. Nu cred că vom mai lua încă un portar, ne vom baza pe cei pe care îi avem”, a anunţat Nicolae Dică la o televiziune de sport. 

Andrei Vlad, primul test cu CFR

Primul meci mare de care va avea parte Andrei Vlad va fi chiar în acest week-end, împotriva celor de la CFR Cluj. Dică se simte încrezător înaintea derby-ului între primele două locuri din campionat. 

“Cu CFR va fi greu, e o echipă puternică. Eu vreau neapărat să câştig. Nu o să mai fac surprize tactice, că iar sunt criticat după aia”, a fost declaraţia lui Dică. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.