S-a decis: "Vlad e titular! Trecem de Lazio şi face 20 de milioane!"

Gigi Becali, Andrei Vlad, Florin Nita

Plecarea lui Florin Niţă il face pe Andrei Vlad titular in poarta celor de la FCSB. Becali spune ca nu mai aduce portar

Gigi Becali a vorbit despre situaţia portarilor de la FCSB. Finanţatorul echipei aflate pe locul 2 în Liga 1 Betano spune că l-a vândut pe Niţă pentru că nu s-ar mai fi întâlnit cu astfel de ofertă şi că Andrei Vlad va fi titularul postului în stagiunea de primăvară. 

"Altadată nu luăm aceşti bani pe Niţă. Cine ştie ce se va întâmpla? Poate ratam campionatul cu Niţă, poate îl luăm cu Vlad. Nu ai cum să ştii ce se va întâmpla. De ce să mai luăm alt portar? Să apere copilul acesta. Să crească el să joace în Europa League, să ne califice cu italienii, să câştige campionatul cu noi şi creşte cota la 20 de milioane de euro. Rămânem cu Vlad, Stăncioiu şi Niga", a explicat Becali la Pro-X. 

Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Andrei Vlad!

Patronul de la FCSB afirmă că a avut deja o ofertă pentru Andrei Vlad şi că aceasta a fost refuzată. Becali nu a vrut să spună numele echipei, însă a explicat de ce a refuzat şi câţi bani vrea să câştige de pe urma lui. 

"Oferta era de 1 milion de euro şi peste 2 ani să decidă dacă plătesc 9 milioane de euro. Adică să dea 1 milion ca să fii sclavul meu. Şi să dea 50.000 de euro să te oblige sa-l joci. Mă închidea pe 2 ani şi nu mai puteam să mişc. N-am nevoie de milionul lor, peste 2 ani poate iau 20-30 de milioane de euro pe el", a spus Becali.