Încurajări pentru "Messi al portarilor": "Îi vom da încredere!"

Andrei Vlad, Helmuh Duckadam, Florin Nita

Helmuth Duckadam îl laudî pe Andrei Vlad şi explică ce alte opţiuni ar mai fi avut pentru înlocuirea lui Florin Niţă. Variantă surpriză!

Helmuth Duckadam a vorbit despre mişcările de trupe din poarta FCSB. Plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga, anunţată de Gigi Becali, îl transformă pe Andrei Vlad în titular al postului la doar 18 ani! 

"Îi vom da încredere lui Andrei Vlad. E un portar de viitor. Andrei Vlad a arătat că are sânge rece la meciul cu Plzen. A făcut o partidă bună. A greşit în pregătire, dar i se întâmplă oricui", a spus Helmuth Duckadam la o televiziune de sport.  

"Andrei Vlad se va descurca!"

Vlad a greşit în două meciuri din perioada de iarnă, cu Olimpik Doneţk şi cu Jiangsu. Cel poreclit de Becali "Messi al portarilor" a evoluat în cinci meciuri pentru FCSB în stagiunea de toamnă (unul în campionat, două în Europa League şi două în Cupă). FCSB îl mai are în lot şi pe Eduard Stăncioiu pentru acest post. 

"Sigur, dacă nu reuşeşti să aduci alt portar, şi e foarte greu în acest moment, cred că se va descurca. Eu rămân la ideea că dacă s-ar fi ştiut de plecarea lui Niţă mai devreme, o variantă bună era şi Râmniceanu. Sigur, a mai făcut şi el gafe, dar are experienţă. A luat titlul cu Viitorul", a fost declaraţia lui Duckadam.